#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli ki en başından beri Premier Lig'i istiyordu. Bunun için oyuncuyu yargılayacak değilim. Keita'da yaşadığım hayal kırıklığının bir benzerini yaşıyorum şahsen. Ağzımıza bir parmak bal çalıp gitti. En azından kulübe dar zamanda iyi bir para kazandırdı diye avutuyorum kendimi. Yolu açık olsun.

..
9525e1ccdcebf50f8861158800a18b06.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndiaye ile ilgili bu maldiaye'ye 5 milyon veren cikmaz cöpün teki zaaaa yazan üye nerelerde sesi solugu kesildi

Parasi olanin harcamasina salaklik mi deniyor ?

herkes yarim ekmek arasi ceyrek ekmek yemiyor bu dunyada ? Ehli keyf kisi kurum ve kuruluslar da mevcut

herkes yarim ekmek arasi ceyrek ekmek yemiyor bu dunyada ? Ehli keyf kisi kurum ve kuruluslar da mevcut

Kahkaha atıyorum :D Bu konuda kesinlikle size katılıyorum. Dünya'nın en büyük terbiyesizliği birini harcamalarını eleştirmektir. ;)

Evet. Böyle mal mal harcamalar yaparsa kim olursa olsun salak denir.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yanilmisim demiyor da baskalarina salak diyor

Oldu ozaman iyi forumlar

Yanilmisim demiyor da baskalarina salak diyor

Oldu ozaman iyi forumlar

Sende hata, sunu soracaksin .

salak ingiliz kluplerinin 20-30 milyon euro verecegi adamlari biliyorsun da , neden bu adamlari yari fiyatina 10 milyona almaya karsi cikiyorsun

sor bakalim ne cevap gelecek

Sende hata, sunu soracaksin .

salak ingiliz kluplerinin 20-30 milyon euro verecegi adamlari biliyorsun da , neden bu adamlari yari fiyatina 10 milyona almaya karsi cikiyorsun

sor bakalim ne cevap gelecek

Huylu huyundan vaz gecmez,bizim insanimiza yanilmisim dedirtmek imkansiz

Ndiaye Barcelona'ya transfer olsa yine kendi egosunu tatmin etmek icin birseyler uydururlar

Bu İngilizler Donk'a kaç para verir acaba?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiaye = Meira. Meira'da sırf borçları kapatmak için en kritik dönemde satılmıştı. O gittikten hemen sonra Servet ve E.Güngör'de sakatlandı ve stoperde Kewell ile en kritik Hamburg maçına çıktık.

Umarım burada da böyle şey yaşanmaz.

Vazgeçilmeyecek bir oyuncu değildi. Hizmetleri için teşekkürler, iyi para kazandırdı.

Değerini gittikten sonra anlayacağız. Takımın Fernando ile birlikte en önemli futbolcusuydu. Şimdi ikisi de yok. Geçen seneki bitik orta sahaya döneceğiz. Bugün itibarı ile şampiyonluk şansımızın çok azaldığını düşünüyorum maalesef.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yolu açık olsun

Sacmasapan önyargıları kırdığı için de teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt