Bahsettiğin özellikleri belli ölçüde vardı hatta takımdaki orta saha oyuncularından başka kimsede bu tarz özellikler yok. Tam da bu yüzden arayacağız diyorum amma ve lakin bu özellikleri de öyle muazzam seviyede olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyle olsa Türkiye'ye hiç gelmezdi ki 27 yaşında bir adamdan bahsediyoruz. Bir kere ayağı düzgün değil. Bence bu özellikleri belli ölçüde olmasına rağmen dengesizlik gibi bir özelliği de vardı ciddi bir handikap hatta var olan iyi özelliklerini de etkileyecek kadar. Her an kırmızı görme potansiyeline sahip bir şekilde oynuyordu. Rakip oyunculara girişleri çok dengesiz. Topla gidişi dengesiz. Zaman zaman gidiyor çoğu zaman gidemiyordu. Ya topu kaptırıyor ya da kötü pas atıyordu. Genel anlamda benim gördüğüm buydu. Hızlı bir oyuncu mu evet. Şok presi de iyi yapıyor muydu doğrudur.
Hani çok nadir, eşsiz özellikleri var demişsin de acaba dedim Messi gibi 5 kişinin arasından mı çıkabiliyordu, 40 metreden ayağa milimetrik paslar mı atabiliyordu yoksa serbest vuruşları penaltı gibi mi kullanabiliyordu diye kendime sordum bir an

Şaka bir yana kesinlikle kötü oyuncu değil ve arayacağız orası kesin lakin bana göre bulunmaz hint kumaşı değil. Bu da bir gerçek.
Edit : Ha bir Melo hiç değil