#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşuna gitti diye kötülemenin anlamı yok.Şu bir gerçekki büyük güç kaybettik orta sahada.Ama kaypak çıktı bu hırbta o ayrı onu.Bu iştede dursun denilen şerefsizin kazığını yedik.Hem herifi gösterdiğinden pahalıya almış bide bu yetmemiş herife teklif gelirse gidebilirsin demiş.

Keita gibi, Ribery gibi özlenecek şüphesiz.
İyi oyuncu lakin abartıldığı kadar değil. Ne Keita'nın ne Ribery'nin bıraktığı etkiyi bence bırakamadı. Onlar kadar özleyeceğimizi sanmıyorum lakin mevcut orta saha adamlarımızın kalitesi ve özellikle Fernando'nun yokluğunda arayacağımız kesin. Hatta Sivas maçında ah vah demeye başlayabiliriz. Gidişinde özellikle 16 milyon avro kazandırarak gitmesinde en ufak bir sakınca görmüyorum hatta bu adama bu kadar bonservis ücreti verilebileceğini tahmin etmiyordum lakin zamanlaması kötü oldu. Zaten dar bir kadroya sahibiz bir de üstüne adam kaybedilecek zaman değildi. Hiçbir şey yapmasa veya yapamasa bile orta sahamızdaki dinamizmi ve agresifliği yükselten bir oyuncuydu.

Kimisi oyuncuya kızıyor lakin hem 4 aydır para alamayıp hem de Premier Ligden teklif almış bir oyuncunun gitmek istemesi kadar normal bir şey yok. Bu noktada kulübün hataları veya eksiklikleri var maalesef. Umarım bu ayrılık şampiyonluğa mal olmaz.

Beğendiğim bir oyuncuydu. Fernando'nun bu kadar iyi olmasında katkısı büyüktü. Para kazandırıp da gitti. Muhtemelen alacaklarını da bıraktı.

Bizim için maddi ve manevi yönden yönden karlı bir anlaşma oldu. Gelecek parayla diğer futbolculara olan borçların kapatılması takımdaki motivasyonu arttırır, daha çok maçlara konsantre olurlar.

O yüzden Ndiaye gidince şampiyonluğu kaybettiğimizi düşünmüyorum. Aksine kazandığımızı düşünüyorum. Her ne kadar yerini dolduramasak da.

İyi oyuncu lakin abartıldığı kadar değil. Ne Keita'nın ne Ribery'nin bıraktığı etkiyi bence bırakamadı. Onlar kadar özleyeceğimizi sanmıyorum lakin mevcut orta saha adamlarımızın kalitesi ve özellikle Fernando'nun yokluğunda arayacağımız kesin. Hatta Sivas maçında ah vah demeye başlayabiliriz. Gidişinde özellikle 16 milyon avro kazandırarak gitmesinde en ufak bir sakınca görmüyorum hatta bu adama bu kadar bonservis ücreti verilebileceğini tahmin etmiyordum lakin zamanlaması kötü oldu. Zaten dar bir kadroya sahibiz bir de üstüne adam kaybedilecek zaman değildi. Hiçbir şey yapmasa veya yapamasa bile orta sahamızdaki dinamizmi ve agresifliği yükselten bir oyuncuydu.

Kimisi oyuncuya kızıyor lakin hem 4 aydır para alamayıp hem de Premier Ligden teklif almış bir oyuncunun gitmek istemesi kadar normal bir şey yok. Bu noktada kulübün hataları veya eksiklikleri var maalesef. Umarım bu ayrılık şampiyonluğa mal olmaz.

çok nadir yeteneklere sahip bir oyuncuydu zannımca. O oyuncular kadar katkı yapacak zaman olmadan gitti ne yazık ki. PL izlerken özleyecek ve üzüleceğiz tahminim..

Boş oyuncu yorumlarına kattiyen katılmıyorum. Gelirken ben de epey negatif yorum yapmış ve eleştirmiştim ödenen paradan dolayı. Ancak paranın hakkını verdi fazlasıyla. Transfer nöbetinde defalarca kez yazdım ancak buraya da yazayım. Topla birlikte dripling yapıp takımı hücuma çıkartabilen, agresif, takıma enerji katan ve hız kazandıran, adam eksiltebilen bir oyuncuydu. Şimdi bizim takımda bu tanıma uyan başka hangi orta saha oyuncusu var? Selçuk'da Tolga'da statik ve sürekli yan pas, geri pas yapan, hiçbir ek özelliği olmayan düz oyuncular. Savunma yönleri desen o da zayıf. Fernando olsa yine ses etmezdik o kadar ama Tolga ve Selçuk'la her rakip orta sahada ezer bizi. Osmanlı bile bize karşı üstünlük sağladı yahu, en net örneği o. Maalesef gitmesi çok pahalıya mal olacak gibi.

Ortasahada dikine gidebilen sayili futbolculardandi, gidisi zamanlama acisindan kotu oldu

Asil sorun yerine gececek kisilerin soru isareti olusturmasi bence

Niye bir veda mesajı atmadın lan Eyşan Badu

Karsktersiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok nadir dediğin yetenekleri nelerdi sence?

Muazzam adam eksiltebiliyordu, Ani hızlanma konusunda Garry'den daha hızlıydı. Şok pres konusunda bence TRnin en iyisiydi. Rakibi çok güzel sindiriyordu, rakip oyuncu ayağından hemen topu çıkartmak zorundaydı. Bu manada Fernando'da dahil oyuncuyu bekliyor diğer oyuncuları. Kaptığı toplarla da hızlı bir şekilde rakip sahaya geçmemizi sağlıyordu.

Hiçkimse karalamasın bok atmasın..

Taş gibi ortasahaydı.. hani milletin dilinde ya box to box..

Sadece şut tehditi yok belki de bizdeki pozisyonuyla alakalıdır..

İngiltere de çoşar da çoşar tahminim yazın başka bi klube transfer olur 40 civarı

Muazzam adam eksiltebiliyordu, Ani hızlanma konusunda Garry'den daha hızlıydı. Şok pres konusunda bence TRnin en iyisiydi. Rakibi çok güzel sindiriyordu, rakip oyuncu ayağından hemen topu çıkartmak zorundaydı. Bu manada Fernando'da dahil oyuncuyu bekliyor diğer oyuncuları. Kaptığı toplarla da hızlı bir şekilde rakip sahaya geçmemizi sağlıyordu.
Bahsettiğin özellikleri belli ölçüde vardı hatta takımdaki orta saha oyuncularından başka kimsede bu tarz özellikler yok. Tam da bu yüzden arayacağız diyorum amma ve lakin bu özellikleri de öyle muazzam seviyede olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyle olsa Türkiye'ye hiç gelmezdi ki 27 yaşında bir adamdan bahsediyoruz. Bir kere ayağı düzgün değil. Bence bu özellikleri belli ölçüde olmasına rağmen dengesizlik gibi bir özelliği de vardı ciddi bir handikap hatta var olan iyi özelliklerini de etkileyecek kadar. Her an kırmızı görme potansiyeline sahip bir şekilde oynuyordu. Rakip oyunculara girişleri çok dengesiz. Topla gidişi dengesiz. Zaman zaman gidiyor çoğu zaman gidemiyordu. Ya topu kaptırıyor ya da kötü pas atıyordu. Genel anlamda benim gördüğüm buydu. Hızlı bir oyuncu mu evet. Şok presi de iyi yapıyor muydu doğrudur.

Hani çok nadir, eşsiz özellikleri var demişsin de acaba dedim Messi gibi 5 kişinin arasından mı çıkabiliyordu, 40 metreden ayağa milimetrik paslar mı atabiliyordu yoksa serbest vuruşları penaltı gibi mi kullanabiliyordu diye kendime sordum bir an :) Şaka bir yana kesinlikle kötü oyuncu değil ve arayacağız orası kesin lakin bana göre bulunmaz hint kumaşı değil. Bu da bir gerçek.

Edit : Ha bir Melo hiç değil :)

Son düzenleme:
Bahsettiğin özellikleri belli ölçüde vardı hatta takımdaki orta saha oyuncularından başka kimsede bu tarz özellikler yok. Tam da bu yüzden arayacağız diyorum amma ve lakin bu özellikleri de öyle muazzam seviyede olduğunu düşünmüyorum. Eğer öyle olsa Türkiye'ye hiç gelmezdi ki 27 yaşında bir adamdan bahsediyoruz. Bir kere ayağı düzgün değil. Bence bu özellikleri belli ölçüde olmasına rağmen dengesizlik gibi bir özelliği de vardı ciddi bir handikap hatta var olan iyi özelliklerini de etkileyecek kadar. Her an kırmızı görme potansiyeline sahip bir şekilde oynuyordu. Rakip oyunculara girişleri çok dengesiz. Topla gidişi dengesiz. Zaman zaman gidiyor çoğu zaman gidemiyordu. Ya topu kaptırıyor ya da kötü pas atıyordu. Genel anlamda benim gördüğüm buydu. Hızlı bir oyuncu mu evet. Şok presi de iyi yapıyor muydu doğrudur.

Hani çok nadir, eşsiz özellikleri var demişsin de acaba dedim Messi gibi 5 kişinin arasından mı çıkabiliyordu, 40 metreden ayağa milimetrik paslar mı atabiliyordu yoksa serbest vuruşları penaltı gibi mi kullanabiliyordu diye kendime sordum bir an :) Şaka bir yana kesinlikle kötü oyuncu değil ve arayacağız orası kesin lakin bana göre bulunmaz hint kumaşı değil. Bu da bir gerçek.

Edit : Ha bir Melo hiç değil :)

Modern futbolda aranılan her özellik var adamda, bu konularda hemfikiriz. Ayağıda bence nöbette haftalarca beklediğimiz bir sürü orta sahadan kat be kat iyiydi. Ayağı kötü demek haksızlık olur. Bu sene 3. bölgede pas yaparken çok bocalıyoruz. Sebebini anlamıyorum, ileriye çıkan bütün oyuncularda var bu. Top tutulamadığı içinde ilerde bir süre sonra baskı yiyoruz. Boşa genelde oyuncularımız kaçmıyor mu, nedendir bilmiyorum ama ilerde çok top kaybediyoruz, Ndiaye'ye mahsus bi özellik değil bu.

Bir Melo değildi sözüne katılırım kesinlikle. Melo'nun ayağı çoğu 10 numaradan iyiydi. Ama Ndiaye Melo'dan daha hızlı ve daha atletik. Biraz daha denge sağlarsa, oyundan kopmalarını giderir ve 90 dakika konsantre futbol oynarsa, aldıkları paranın 2 katına satılır diye tahmin ediyorum. Her maç oyundan 10 dakika kadar kopuyordu neredeyse.

Instagram hesabında mesaj yayınlamış. Öyle bir anlatıldı ki sanki adam gitmek için herşeyi yaptı. Kulüp teklif aldı ve beni yolladı diyor. Para için şu güzelim ortasahayı bozdular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt