#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hain ne yaparsa yapsın daha da bize yolu düşmesin.

Biraz dolaş gel gara oğlan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

70'de çıkardılar zaten, hocaları akıllı adam bunun dengesiz faullerini gözlemlediği için öne atmış biraz daha o yüzden fırsat bulamadı en azından bu maç. Ona rağmen üst üste 2 kere sert faul yapınca sarıyı gördü, hücum anlamında zaten asist ile başladı ve iyi toplar taşıdı bunun dışında kayda değer bir pası ve şutu olmadı.

gittiğinden beri kendisini hala seven nadir Galatasaraylı olabilirim. En dar zamanda tarihin en fazla bonservisini kazandırdı. Ezeli rakibe falan da gitmedi sonuçta..

Ayrıca "Stoke City ile küme düşmeye oynayacaksın ehehehe" diyenler de bana göre futbol cahilidir. PL futbolun NBA'sidir. CL'ye gitsen bile maksimum 4-5 tane dev maç yapacakken orada her sene 10-12 tane dev maç yapıyorsun. Biraz sivrilsen inanılmaz fiyatlara transfer olursun. Tüm dünya seni izliyor.

Yaşı olmuş 27-28 bir daha ne zaman bu fırsat gelecek? Tek şanssızlık yerini dolduramamak oldu.

Keske şöyle bir orta sahamiz olsa . Mesela bruma diye bir adam var Almanya'da yıllardır hep öyle yardiran kanat istemişimdir . Bu ndiaye adlı arkadaş da çok tempolu ve hep ileri gidiyor. Işte böyle adamları almak için 28 milyonlar vermek lazım malesef :(

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Stoke'in hocası Ndiaye için güzel açıklamalarda bulunmuş.

Lambert impressed by Ndiaye s brilliant debut - I Geek Soccer

And despite seeing his side slip back into the bottom three, Lambert found plenty of positives in Ndiaye’s encouraging performance.

“I thought he was excellent. The lad just came in and I thought he was absolutely terrific for us,” Lambert told Sky Sports.

“He has only trained with us once and that was [Friday]. I knew he would tire because he hasn’t trained or played for a little bit, but we have got a really top midfielder on our books.”

:ka21:

Moderatör tarafında düzenlendi:
40 yılda bir düzgün bir orta saha bulduk. doğru düzgün izleyemeden gitti maalesef.

Bize de Selçuk kaldı. Yarın yine küfür rekoru kırdıracak hepimize.

kim verir küme düsen takimin oyuncusuna 40mil, düssünde bi görsün trnin en büyük takimini yüzüstü birakip sampiyonlar ligi yerine championsshipte oynamayi, bu yolda basarilar...

Videosu var mı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk gibi çöp çıkmadı iş yapmış güzel takımımız ileride ki satışları için referans olur iyi oynaması.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de bir şey yaptı sandım. Yanındaki adam buna pas vermiş, bu da bakmadan içeri topu göndermiş. Bildiğin bal lan. Abartı yorumlar yine şaşırtmadı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de bir şey yaptı sandım. Yanındaki adam buna pas vermiş, bu da bakmadan içeri topu göndermiş. Bildiğin bal lan. Abartı yorumlar yine şaşırtmadı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş yapma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt