#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk gibi çöp çıkmadı iş yapmış güzel takımımız ileride ki satışları için referans olur iyi oynaması.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten azicik kafası çalışan her takımın Senol'da parlayan futbolcu alinmamasi gerektiğini bilmeli bu saatten sonra. Zira Senol Hoca ile parladıktan adeta çöp oluyor hatta bir adım öne taşıyorum kendi takımlarında kalanlar dahi öyle sanirim birtek Bakambu ve Aboubakar var istisna,Oguzhan rezil,Tore bitti,Volkan Şen,Sosa,Gomes,Marcelo yu hic duymuyorum,Ozan malum,Cenk isliklaniyor,Atinc,Ersan,bunlar ilk etapta aklima gelenler.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben de bir şey yaptı sandım. Yanındaki adam buna pas vermiş, bu da bakmadan içeri topu göndermiş. Bildiğin bal lan. Abartı yorumlar yine şaşırtmadı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mdiaye'yi sene sonu 65 milyon sterline satar mi stoke ne dersin?

Zaten azicik kafası çalışan her takımın Senol'da parlayan futbolcu alinmamasi gerektiğini bilmeli bu saatten sonra. Zira Senol Hoca ile parladıktan adeta çöp oluyor hatta bir adım öne taşıyorum kendi takımlarında kalanlar dahi öyle sanirim birtek Bakambu ve Aboubakar var istisna,Oguzhan rezil,Tore bitti,Volkan Şen,Sosa,Gomes,Marcelo yu hic duymuyorum,Ozan malum,Cenk isliklaniyor,Atinc,Ersan,bunlar ilk etapta aklima gelenler.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Marcelo Lyonun banko stoperi yalnız. :)

DVLS8FdX4AAsaBz.jpg

fm de sıkça transfer yaparım hiç satan kulübün menejere para ödediğini görmedim. Alan kulüp menejere para öder genellikle. Buradan 2 sonuç çıkar. Ya GS ndiayenin menejerine kulüp bul diye talimat ermiş. Ya da haber yalan.

fm de sıkça transfer yaparım hiç satan kulübün menejere para ödediğini görmedim. Alan kulüp menejere para öder genellikle. Buradan 2 sonuç çıkar. Ya GS ndiayenin menejerine kulüp bul diye talimat ermiş. Ya da haber yalan.
O senin arandaki akite bakar bunu basın bilerek yapıyor sizde alet oluyorsunuz
7b12263974cd238a64c0d6ca42ab7eb8.jpg

abv juve

sana kufretme hakkımı sonra kullanacagım

Oyuncuyla sözleşme yaparken bir sonraki satıştan pay ver maddesi var aslında. Ama bu oyuncuya mı menajere mi gider bilmiyorum. Menajere para verildiğini direkt başkanın ağzından yazdılar, yalanlama da gelmediğine göre doğru herhalde. Doğruysa da tek mantıklı açıklaması bu bana göre.

Sözleşme detayında varsa komisyon ücreti olabilir evet. O vakit de bu eksi yine dursuna yazar.
Dursuna yazar ama oyuncu menajeri getirirken şartları bellidir bunu herkes biliyor ndiaye nın bizi paravan olarak kullandığını niyemi 6 ayı doldurmadan yazın ingiltereden aldığı teklifi kabul etmesi

abv juve

Dursuna yazar ama oyuncu menajeri getirirken şartları bellidir bunu herkes biliyor ndiaye nın bizi paravan olarak kullandığını niyemi 6 ayı doldurmadan yazın ingiltereden aldığı teklifi kabul etmesi

abv juve

Bende böyle düşünüyorum artık. Paravan kulüp yaptı bizi leş dursun.

Oyun zekasını geliştiremediği sürece başarılı olamaz.

Ha bu konudaki eksikliklerini giderirse fiziksel olarak EPL seviyesini kesinlikle hakediyor.

Adam dört Aydın parasını alamıodu, gitmesi normal bana göre

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt