Suphi Çelik
10 Numara!
- 4 Haziran 2009
- 11.781
- 717
- 418
Sen karışmaBoş yapma.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen karışmaBoş yapma.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zaten azicik kafası çalışan her takımın Senol'da parlayan futbolcu alinmamasi gerektiğini bilmeli bu saatten sonra. Zira Senol Hoca ile parladıktan adeta çöp oluyor hatta bir adım öne taşıyorum kendi takımlarında kalanlar dahi öyle sanirim birtek Bakambu ve Aboubakar var istisna,Oguzhan rezil,Tore bitti,Volkan Şen,Sosa,Gomes,Marcelo yu hic duymuyorum,Ozan malum,Cenk isliklaniyor,Atinc,Ersan,bunlar ilk etapta aklima gelenler.Cenk gibi çöp çıkmadı iş yapmış güzel takımımız ileride ki satışları için referans olur iyi oynaması.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mdiaye'yi sene sonu 65 milyon sterline satar mi stoke ne dersin?Ben de bir şey yaptı sandım. Yanındaki adam buna pas vermiş, bu da bakmadan içeri topu göndermiş. Bildiğin bal lan. Abartı yorumlar yine şaşırtmadı.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dünya'da salak çok satabilirler.Mdiaye'yi sene sonu 65 milyon sterline satar mi stoke ne dersin?
Zaten azicik kafası çalışan her takımın Senol'da parlayan futbolcu alinmamasi gerektiğini bilmeli bu saatten sonra. Zira Senol Hoca ile parladıktan adeta çöp oluyor hatta bir adım öne taşıyorum kendi takımlarında kalanlar dahi öyle sanirim birtek Bakambu ve Aboubakar var istisna,Oguzhan rezil,Tore bitti,Volkan Şen,Sosa,Gomes,Marcelo yu hic duymuyorum,Ozan malum,Cenk isliklaniyor,Atinc,Ersan,bunlar ilk etapta aklima gelenler.
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O senin arandaki akite bakar bunu basın bilerek yapıyor sizde alet oluyorsunuzfm de sıkça transfer yaparım hiç satan kulübün menejere para ödediğini görmedim. Alan kulüp menejere para öder genellikle. Buradan 2 sonuç çıkar. Ya GS ndiayenin menejerine kulüp bul diye talimat ermiş. Ya da haber yalan.
O senin arandaki akite bakar bunu basın bilerek yapıyor sizde alet oluyorsunuz![]()
abv juve
fm de sıkça transfer yaparım hiç satan kulübün menejere para ödediğini görmedim. Alan kulüp menejere para öder genellikle. Buradan 2 sonuç çıkar. Ya GS ndiayenin menejerine kulüp bul diye talimat ermiş. Ya da haber yalan.
Dursuna yazar ama oyuncu menajeri getirirken şartları bellidir bunu herkes biliyor ndiaye nın bizi paravan olarak kullandığını niyemi 6 ayı doldurmadan yazın ingiltereden aldığı teklifi kabul etmesiSözleşme detayında varsa komisyon ücreti olabilir evet. O vakit de bu eksi yine dursuna yazar.
Dursuna yazar ama oyuncu menajeri getirirken şartları bellidir bunu herkes biliyor ndiaye nın bizi paravan olarak kullandığını niyemi 6 ayı doldurmadan yazın ingiltereden aldığı teklifi kabul etmesi
abv juve
Onun vizyonunu seveyimBende böyle düşünüyorum artık. Paravan kulüp yaptı bizi leş dursun.
Oyun zekasını geliştiremediği sürece başarılı olamaz.
Ha bu konudaki eksikliklerini giderirse fiziksel olarak EPL seviyesini kesinlikle hakediyor.
zeka sıralaması olarak garry bunların cok altında kalırBruma'ya benzetiyorum. O da zekasız biriydi.