#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitti beyler artık yok bu adam

Her maç konuya girip yorum yapacaksanız işimiz var.

Bugün Badou oynasa kazanacak mıydık yani kesin mi bu?
Orta sahada net daha dirençli olurduk. Kazanırmıydık ama bilemeyiz tabiki.

Konuyu kilitleyin en iyisi :) gereksiz tartışmalar doğuyor diye düşünüyorsanız ki aynı fikirdeyim en iyisi vurun kilidi

Orta sahada net daha dirençli olurduk. Kazanırmıydık ama bilemeyiz tabiki.

Konuyu kilitleyin en iyisi :) gereksiz tartışmalar doğuyor diye düşünüyorsanız ki aynı fikirdeyim en iyisi vurun kilidi
17.3 milyon euro aldık hata yerini doldurmamak bu da plansızlığın göstergesi.

Ndiaye-Fernando varken çok rahat ve iyi bakabiliyordum maçlara en kolay maça korku ile bakacağız artık maalesef

Her oyuncunun yeri dolar fikrindeyim bende. Özelikle Türkiye ligi için geçerli bu fikir. Avrupa arenasında özel isimler de lazım oluyor tabiki ki bunların yeri zor doluyor Hagi gibi mesela.

Ama dediğin gibi yerini doldurmakakla çok büyük hata yaptık bu sezon adına. İnşallah yanılırım ama bu orta saha eksikliği ile hedefe ulaşamayız.

Yeri doldurulmalıydı çok çok zorlanacağız daha. Neyseki fikstür iyi.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Plan yok malesef bizde. Pokoyu alabilirdik. Hiç olmadı bursanın yeni aldığı adam vardı beşiktaş maçında da oynadı. O bile olurdu.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ndiayeyi sattığımız anda 2-3+donk verip pokoyu almak gerekirdi

En kötü badji gibi bi topcu alsaydık yerine ıs yapardı

Geldiğinde Pogba'yı mı aldık bu nasıl para demiştim. Yarım dönemde bende iyi bir izlenim bıraktı ve çok da iyi bir paraya gitti. Son yıllarda benim de içinde bulunduğum bir kesimin Anadolu'dan gelen çöptür algısını biraz da olsa kırmış oldu. Bugün orta sahada bulunan isimlere bakınca da değerini bir kez daha anlamamı sağladı.

Gitmesinde sakınca yokta plansız programsız adam almadan yollarsan muhtaç kalırsın bu kadar basit

Bravo yeni yönetime diyecek bir kelime yok

Yerine orta saha oyuncu almamak aptallikti

Enerji ve hirsiyla orta sahamiza çok seyler katiyordu

Çalim atma yetenegi de fena degildi

Karakteri zayıf biri. Ben de yönetim göndermek istiyor sanıyordum ama adam bildiğin gitmek için çıldırmış. Üç beş ay önce İngiltere'den teklif vardı da neden gitmedin madem diye sorarlar adama?!

Biz de en azından ona göre sezon başı başka bir oyuncu alırdık. Bir de yanlış hatırlamıyor isem sezon başı teklifler var idi ama ben buna rağmen Galatasarayı tercih ettim diye açıklama yapmıştı.

Son düzenleme:
Bazilari utanmistir heralde

Tolga selcuk ikilisi topu rakip yari sahaya yarim saate tasiyor,iste gercek futbol bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt