#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyiki sattik bos yapmayalim

ama yerine transfer yapmadan satmak da mallik

Sanki bu varken deplasmanlarda harikalar yaratiyorduk da cikmissiniz mac sonu burada sacmaliyorsunuz.

Iyi ki defolup gitti satilik herif.

Sanki bu varken deplasmanlarda harikalar yaratiyorduk da cikmissiniz mac sonu burada sacmaliyorsunuz.

Mesele o değil. Yanıldığınızı kabul edin işte. Artık her takım hızlı hücuma çıkmak ve tempoyu arttırmak istiyor. N'Diaye gibi pres özellikli ve topla ani driblingler yapabilen futbolcuların değeri arttı. Dünya futbolunda bu tarz orta sahalar revaçta ama burada boş boş eleştiriler yapılıyordu. Şut çekemiyor, pas atamıyor diye. Elalemin İngilizi pas atamayan adama kaç para gömdü. :)

Belliydi böyle olacağı bu ligin anahtarı orta sahadır ortasahan iyise götürürsün ligi ama bizim gibi pert ise böyle otabana döner her deplasmanda puan kaybedersin

Mesele o değil. Yanıldığınızı kabul edin işte. Artık her takım hızlı hücuma çıkmak ve tempoyu arttırmak istiyor. N'Diaye gibi pres özellikli ve topla ani driblingler yapabilen futbolcuların değeri arttı. Dünya futbolunda bu tarz orta sahalar revaçta ama burada boş boş eleştiriler yapılıyordu. Şut çekemiyor, pas atamıyor diye. Elalemin İngilizi pas atamayan adama kaç para gömdü. :)

Bugün attığımız golü nasıl atmıştık ? :) Donk'un yaptığı topla dribbling ve pas sonucunda bir diğer çabuk futbolcun Rodrigues'in kıvrak hareketi ve bitirici vuruşu. Hızlı hücum, topla dribbling ? Dünya futbolu artık böyle. Barcelona modeli, tiki takaların artık sonuna gelindi. Bin tane pas yapıp, rakip savunmayı açmaya çalışmak gün geçtikçe zorlaşıyor artık.

Karakteri zayıf biri. Ben de yönetim göndermek istiyor sanıyordum ama adam bildiğin gitmek için çıldırmış. Üç beş ay önce İngiltere'den teklif vardı da neden gitmedin madem diye sorarlar adama?!

Biz de en azından ona göre sezon başı başka bir oyuncu alırdık. Bir de yanlış hatırlamıyor isem sezon başı teklifler var idi ama ben buna rağmen Galatasarayı tercih ettim diye açıklama yapmıştı.

söylenene göre başta gitmek istememiş. sonra ne olduysa gitmek için tutturmuş. menejeri yoldan çıkarmış. tabi menejerler neredeyse futbolcudan fazla para kazanırsa futbolcular kadar menejerin de etkisi olur transferlerde.

Iyi ayni Ingilizler de Cenk'i aldi. Böyle mantik mi olur.

Ben begenmiyoruma adami, enerjisi disinda lanse edildigi kadar öyle cok iyi futbolcu olduguna da katilmiyorum. Bence vasat bir futbolcu.

Iyi ayni Ingilizler de Cenk'i aldi. Böyle mantik mi olur.

Ben begenmiyoruma adami, enerjisi disinda lanse edildigi kadar öyle cok iyi futbolcu olduguna da katilmiyorum. Bence vasat bir futbolcu.

Cenk'in başarısını göremiyorsan veya takdir etmek istemiyorsan ben ne yapabilirim ?

Cenk'in başarısını göremiyorsan veya takdir etmek istemiyorsan ben ne yapabilirim ?

Cenk kötü futbolcu degil ama EPL de oynayacak kaliteye sahip degil. 23 Milyon edecek bir futbolcu hic degil.

Ingiliz pazari ucmus gitmis, bunlar cerez parasi adamlar icin. Ndiaye ye cok para verdiler diye bu Ndiaye yi iyi bir futbolcu yapmaz.

Kör ölür badem gözlu olur.
Beklentiyi karsilayamadi karsilayamayacaktida.
Rakip oyuncunun ustunden aşirtip saga oynayamayacak topcu icin 9m gomduk.
Allahtan sattikta kurtulduk.
Fernando sakat olmasaydi arkasindan aglanmazdi bu kadar.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

enerji, pres, çalim atma yetenegi, hiz, vs. vs. adam her türlü katki sagliyordu

Sattin kurtuldun evet,selcuk-tolga oynuyor orta sahada ben neden kurtuldugumuzun farkinda degilim

söylenene göre başta gitmek istememiş. sonra ne olduysa gitmek için tutturmuş. menejeri yoldan çıkarmış. tabi menejerler neredeyse futbolcudan fazla para kazanırsa futbolcular kadar menejerin de etkisi olur transferlerde.
Vallahi renktaşım, sezon başı için İngiltere'den teklifler vardı ama ben Galatasarayı seçtim, ben bir aslanım diye açıklamalar yapıp, üç beş ay sonra giden adam benim için karaktersizdir.

Son düzenleme:

Iyi ki defolup gitti satilik herif.

Herkesin yendiği fark attığı trabzonu yenemedin sahada 10-10 kalındı o kadar boş alanı değerlendiremedi, Beşiktaş maçında orta saha diye bir şey yoktu, Başakşehir maçında da pek göremedik. Kayseri maçında Umut'un golü öncesi Güray'a rahat orta açtırmıştı. Bu takımın bel kemiği ve lideri Fernando Reges o gelirse fark yaratırız o yoksa sıkıntı yaşıyoruz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt