Berke Büyükağaçcı
10 Numara!
- 27 Mayıs 2012
- 19.566
- 6.057
- 1.373
Bir çuval inciri berbat etti kabilesine soktuğum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok enteresansınız arkadaşlar çok. İyi paraya okuttuk daha da o kadar etmez. Bruma da öyle!
Abi 4 sene önce 100 bin tl ye ev almış olsan ve civardaki evler 4 sene içinde en az 2 katı değer kazanmış halada kazanmaya devam ederken sen aldığın evi 105 bin tlye satarmısın, sattıktan sonra gidip daha dandik ve değerlenmeyecek bir yerden 90 bin tl ye ev alırmısın.Ben Bruma ve Belhanda transferlerine böyle bakıyorumİyide sattıkta ne yaptık o parayla belhandaya kafadan 10 verdik zaten 16 yı bırak 50 ye satsakta boş bu kafayla
Abi 4 sene önce 100 bin tl ye ev almış olsan ve civardaki evler 4 sene içinde en az 2 katı değer kazanmış halada kazanmaya devam ederken sen aldığın evi 105 bin tlye satarmısın, sattıktan sonra gidip daha dandik ve değerlenmeyecek bir yerden 90 bin tl ye ev alırmısın.Ben Bruma ve Belhanda transferlerine böyle bakıyorum
Eger ndiaye satilip , sonra belhanda veya gereksiz biri transfer edilseydi ben de boyle dusunurdum , sneijderin gonderilip belhandanin alinmasi gibi
Ornegin bruma icin derseniz katirilim
Ama ndiaye zaten tum alimlar yapildiktan sonra satildi ve onun parasi takima odendi , yerine de kimse alinmadi . Para lazimdi , maaslar odenmemisti , buna gitti oradan gelenler
Sacmalik ama arti caresizlik . Bunda herkesin payi var , teknik direktorunden yonetimine , menejerinden seyircisine
Bu transferler yapildiginda burada herkes dursuncu olmustu , cok para verildi ama gecmiste elestirdik diye bu yapilan dogrulari da esgecmeyelim diye dursuna bile destek mesajlari yagdi
Simdi kadro cop diyenlerdi o kisiler aslinda