#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi Selçuk denilen keneye bıraktın ya gün yüzü görme.Adi herif!

Şampiyonluk kaçarsa bu hıyar yüzünden.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gittikten sonra deplasmanda hiç maç kazanamadık, asla tesadüf olamaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda yerine 10 numero oynasaydı şimdi daha fazla puana sahip olurduk

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ah ulah ah azıcık yüreğiyle mi oynadı satın gitsin selçuk oynar nede olsa?!?!?!?!

om-badou-ndiaye-la-nouvelle-trouvaille-de-zubizarreta-badou-ndiaye,203281.jpg

DHN0XvmXsAAcuRY.jpg

778

010220181525079055713_2-41.jpg

Sen baskaydin be Badou, yillar sonra dikine dribbling yapan, orta sahayi rahat gecen, 90dk mucadele eden, hirsli, tempolu ve herseyini sahada veren bir orta saha aldik, 6 ay sonra gitti. Gidisine uzulsem de 16m kazandirmasi onemli. "Anadolu" takimindan aldigimiz oyuncu 6 ay sonra Premier League'e satildi.

Yeni bir Badou bulmamiz lazim. Fransa ligine yonelsek iyi olur.

Bu varken de deplasmanda 4 maç arka arkaya yenilmiştik. Pek de şey etmemek lazım yani.

sent via GSC

Varken 4 deplasman ust uste kaybetmedik mi ?

Bu deplasman mevzusuna cok takildik sanki . Deplasmanda kazanamiyorsak da iceride kazaniyoruz , seyirciler bir mac haric geldikleri her macta stadyumdan galibiyetle ve mutlu ayrildilar

Çok enteresansınız arkadaşlar çok. İyi paraya okuttuk daha da o kadar etmez. Bruma da öyle!

İyide sattıkta ne yaptık o parayla belhandaya kafadan 10 verdik zaten 16 yı bırak 50 ye satsakta boş bu kafayla
Abi 4 sene önce 100 bin tl ye ev almış olsan ve civardaki evler 4 sene içinde en az 2 katı değer kazanmış halada kazanmaya devam ederken sen aldığın evi 105 bin tlye satarmısın, sattıktan sonra gidip daha dandik ve değerlenmeyecek bir yerden 90 bin tl ye ev alırmısın.Ben Bruma ve Belhanda transferlerine böyle bakıyorum

Abi 4 sene önce 100 bin tl ye ev almış olsan ve civardaki evler 4 sene içinde en az 2 katı değer kazanmış halada kazanmaya devam ederken sen aldığın evi 105 bin tlye satarmısın, sattıktan sonra gidip daha dandik ve değerlenmeyecek bir yerden 90 bin tl ye ev alırmısın.Ben Bruma ve Belhanda transferlerine böyle bakıyorum

Durum aynen böyle

Eger ndiaye satilip , sonra belhanda veya gereksiz biri transfer edilseydi ben de boyle dusunurdum , sneijderin gonderilip belhandanin alinmasi gibi

Ornegin bruma icin derseniz katirilim

Ama ndiaye zaten tum alimlar yapildiktan sonra satildi ve onun parasi takima odendi , yerine de kimse alinmadi . Para lazimdi , maaslar odenmemisti , buna gitti oradan gelenler

Eger ndiaye satilip , sonra belhanda veya gereksiz biri transfer edilseydi ben de boyle dusunurdum , sneijderin gonderilip belhandanin alinmasi gibi

Ornegin bruma icin derseniz katirilim

Ama ndiaye zaten tum alimlar yapildiktan sonra satildi ve onun parasi takima odendi , yerine de kimse alinmadi . Para lazimdi , maaslar odenmemisti , buna gitti oradan gelenler

Genel olarak yapılan dolu yanlış var tek 1 oyuncuya indirmeye gerek yok, mesela diyorsun ya ndiaye satıldı gelen parayla maaşlar ödendi bu bile başlı başına saçmalık.

Sacmalik ama arti caresizlik . Bunda herkesin payi var , teknik direktorunden yonetimine , menejerinden seyircisine

Bu transferler yapildiginda burada herkes dursuncu olmustu , cok para verildi ama gecmiste elestirdik diye bu yapilan dogrulari da esgecmeyelim diye dursuna bile destek mesajlari yagdi

Simdi kadro cop diyenlerdi o kisiler aslinda

Sacmalik ama arti caresizlik . Bunda herkesin payi var , teknik direktorunden yonetimine , menejerinden seyircisine

Bu transferler yapildiginda burada herkes dursuncu olmustu , cok para verildi ama gecmiste elestirdik diye bu yapilan dogrulari da esgecmeyelim diye dursuna bile destek mesajlari yagdi

Simdi kadro cop diyenlerdi o kisiler aslinda

Yapılan doğrular var ama yanlışlarda dolu ve en yanlış zamanda karşımıza çıktı bu yanlışlar şampiyon olursak üstüne örteriz ama olmazsak belimiz doğrulmaz baya gireriz içeri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt