#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------Fernando--------------
-Henry---Ndiaye----Emre---Garry-
---------------Forvet---------------

Güzel 4-1-4-1

Neymis dünya kupasinda oynamamis

Keita balde de oynamadi,Monaco'dan inter'e transfer olan oyuncu varya iste o

Sacma sapan argumanlara gerek yok

Bizde oynadigi dönemde ligin en fazla calim atan oyuncusuydu bu arada istatistik paylasanlar olmus
Agüero bile yedek kalıyor yav oralar çok karışık işler yani

Fernando'yu PL'den alamadı kötü adam mı? Sneijder'i Inter'den başka Serie A takımı almadı kötü adam mı? Hagi'ye bizden başka talip olan takım taaa Meksika'dan idi? Bu böyle gider.

Ndiaye şu anda ligimizde ortasaha anlamında fark yaratacak 2 adamdan biri. Diğeri de Fernando. O da bizde çok şükür.

Fernando'yu unutmussun

Man city den baska premier lig de alan olmadi

Kalitesi ortada

Yav belhandayla ne alakası var şimdi bunun ben de şimdi sana şöyle bir örnek vereyim; Fernando yu niye kimse epl den istemedi yada Mariano yu niye kimse la liga dan istemedi almadı bunlarda mı beyinsiz yetersiz o zaman.Tutturmuşsun bir beyinsiz lafı başka da birşey yok.Dribling yapmaya boş iş dedin ya bom boş bir yorumdan ibaret.Milli takım olayına da gelirsek demek ki ndiayeden daha beyinsiz adamlar var ki onlar tercih ediliyor ne de olsa afrikalı dime ne beklersin ki.

Beyinsiz= Futbol beyni yok. Iq su 180 olsa da futbol beyni 50 nin altinda

Belhanda= katkisi olmayan futbolcu ornegi

Dribbling yapma bos is degil. Bos bos kosu.

Bu herif sacma sapan faul yapiyor. Yanlis yere kosu yapiyor, sut yok , pas yok. Top gorunce deli dana gibi kosan adam.

Buna 3 milyon verilmez.

Ulan yıllarca Evliya Çelebi gibi Türk liginde gezen topçular Senegal Kamerun gibi milli takımlarda 11 oynuyor onlar oynarken kimler oynamıyor Afrika takımlarında genel problem var ama demezsiniz bunu.
Niye isteyen olmadı demiş ulan oyuncu mutlu olacak verdiğin takımda 11 oynayacak hemde Clde yer alacak.
Kimsenin dünyanın en iyisi,ronaldo effect dediği yok zaten ama siz ne anlamak ne anlaşmak istiyosunuz

Bi x oyuncusu düşünün EPLde
13 maç 2 Gol 1 Asist
Maç başına 4 Top Çalma
Maç başına 1 Top kesme
%60 İkili mücadele kazanma

Ve bu adam bedava ve bu adam ligi biliyor keşke imkan olsa da Göztepe maçı bi kez daha oynansa Donk yerine Ndiaye olsa

Talisca,Hagi,Sneijder ve binlerce örnek..
Vizyon vizyon diye ölüp iyi transfer olunca kokmasa bize vermezlerdi demek ne rezil bi bakış açısı .

Bu lige olmuş tecrübeli de , olmamış ama yeteneklide dünya kadar topçu verdiler

başkası almadı diye talip olduk ve alıyoruz zaten bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

bilal'e anlatır gibi anlatıyorum ndiaye'yi başka 1 takım isteseydi zaten otomatik biz devre dışı kalırdık denayer'de olduğu gibi andre silva'da olduğu gibi.

Ben de bilale sorar gibi soruyorum:

Niye alan olmadi bizden baska ?

Ya bu kadar iyi oyuncu ise senegal gibi takimin orta sahasinda niye oyuna giremedi ?

Ben de bilale sorar gibi soruyorum:

Niye alan olmadi bizden baska ?

Ya bu kadar iyi oyuncu ise senegal gibi takimin orta sahasinda niye oyuna giremedi ?

Milli takım önemli değil ki hele afrikadan bir ülkenin onların ne kafası yaşadığı belli değil.

Bizden başka cl takımı talip olmamıştır belki yada ücrette anlaşılmamıştır olmamıştır çok önemli değil bunlar bunları kafaya takarsak hagi bile bize gelmemiş olmalıydı.

Stoke Citynin geçen sezonki Burnley ve Southampton maçlarını izlemenizi tavsi ederim. Orta sahayi domine ettigi maçlar.

Hani şu Ampullerin elendigi Burnley takımı.

Fernando'yu PL'den alamadı kötü adam mı? Sneijder'i Inter'den başka Serie A takımı almadı kötü adam mı? Hagi'ye bizden başka talip olan takım taaa Meksika'dan idi? Bu böyle gider.

Ndiaye şu anda ligimizde ortasaha anlamında fark yaratacak 2 adamdan biri. Diğeri de Fernando. O da bizde çok şükür.

City den sonra epl de devam edip rakip olmak istemedi. Adamin cv si belli, Porto, City, Galatasaray !

City den sonra epl de devam edip rakip olmak istemedi. Adamin cv si belli, Porto, City, Galatasaray !

Bu işler cv ile olacaksa sürekli zarar ederiz biz zaten. Üsteki takımalrdan mı adam alıp duracağız?

Adam Çağlar'ı 25 milyona alırken ulan bu adamın cvsi Altınordu ve Bundesliga alt sıra takımı Freiburg mu diyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt