- 13 Şubat 2009
- 26.756
- 24.020
- 3.048
-------------Fernando--------------
-Henry---Ndiaye----Emre---Garry-
---------------Forvet---------------
Güzel 4-1-4-1
Güzel 4-1-4-1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agüero bile yedek kalıyor yav oralar çok karışık işler yaniNeymis dünya kupasinda oynamamis
Keita balde de oynamadi,Monaco'dan inter'e transfer olan oyuncu varya iste o
Sacma sapan argumanlara gerek yok
Bizde oynadigi dönemde ligin en fazla calim atan oyuncusuydu bu arada istatistik paylasanlar olmus
Fernando'yu PL'den alamadı kötü adam mı? Sneijder'i Inter'den başka Serie A takımı almadı kötü adam mı? Hagi'ye bizden başka talip olan takım taaa Meksika'dan idi? Bu böyle gider.
Ndiaye şu anda ligimizde ortasaha anlamında fark yaratacak 2 adamdan biri. Diğeri de Fernando. O da bizde çok şükür.
Yav belhandayla ne alakası var şimdi bunun ben de şimdi sana şöyle bir örnek vereyim; Fernando yu niye kimse epl den istemedi yada Mariano yu niye kimse la liga dan istemedi almadı bunlarda mı beyinsiz yetersiz o zaman.Tutturmuşsun bir beyinsiz lafı başka da birşey yok.Dribling yapmaya boş iş dedin ya bom boş bir yorumdan ibaret.Milli takım olayına da gelirsek demek ki ndiayeden daha beyinsiz adamlar var ki onlar tercih ediliyor ne de olsa afrikalı dime ne beklersin ki.
-------------Fernando--------------
Güzel 4-1-4-1
forvet : welbeck
Agüero bile yedek kalıyor yav oralar çok karışık işler yani
Fernando'yu unutmussun
Man city den baska premier lig de alan olmadi
Kalitesi ortada
Unutmamışım ilk O'nu yazmışım da yazım hatası oluşmuş![]()
başkası almadı diye talip olduk ve alıyoruz zaten bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.
bilal'e anlatır gibi anlatıyorum ndiaye'yi başka 1 takım isteseydi zaten otomatik biz devre dışı kalırdık denayer'de olduğu gibi andre silva'da olduğu gibi.
Japon maçında oynadı IIRCBen de bilale sorar gibi soruyorum:
Niye alan olmadi bizden baska ?
Ya bu kadar iyi oyuncu ise senegal gibi takimin orta sahasinda niye oyuna giremedi ?
Ben de bilale sorar gibi soruyorum:
Ya bu kadar iyi oyuncu ise senegal gibi takimin orta sahasinda niye oyuna giremedi ?
Fernando'yu PL'den alamadı kötü adam mı? Sneijder'i Inter'den başka Serie A takımı almadı kötü adam mı? Hagi'ye bizden başka talip olan takım taaa Meksika'dan idi? Bu böyle gider.
Ndiaye şu anda ligimizde ortasaha anlamında fark yaratacak 2 adamdan biri. Diğeri de Fernando. O da bizde çok şükür.
Ben de bilale sorar gibi soruyorum:
City den sonra epl de devam edip rakip olmak istemedi. Adamin cv si belli, Porto, City, Galatasaray !
Japon maçında oynadı IIRC