Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
Salt gerçekler naturalist sanatçı ruhuyla yüzlere çarpılmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan demeyelim adminimNerde lan bu adam
lan adam futbolcularimizi maasini odedi zamcilar biraz top oynadi sampiyon olduk.Ne eyshanı lan ztn bu herife laf eden beyin a...lanması gecirmiştir
Kral Stoke a gitmiyorum dese clye değil Y başına gidecektik haberiniz olsun
lan adam futbolcularimizi maasini odedi zamcilar biraz top oynadi sampiyon olduk.
valla ben ndiaye gidince sampiyon olamayiz diye dusunuyordum. selcuk oynayacak diye. donk supriz yapti.keşke o zamcılar gitseydi ndiaye kalsaydı o vakit yanlış yapmışız
sampiyonlar liginde oynatacagiz. vitrine cikacak. 2. ligde kim izler bunu. satabilirler iyi oynarsaStoke'un 15'e aldığı adamı 6 ay sonra,aldığı takıma beleşe bırakması bana mantıklı gelmiyor.
sampiyonlar liginde oynatacagiz. vitrine cikacak. 2. ligde kim izler bunu. satabilirler iyi oynarsa
Yine de 3-5 bir şey istemeleri lazım mantıken.
maasi cok zaten. bosver deseleme ugurcumYine de 3-5 bir şey istemeleri lazım mantıken.
Ne demiş atalarımız, üzümünü ye bağını sorma.Stoke'un 15'e aldığı adamı 6 ay sonra,aldığı takıma beleşe bırakması bana mantıklı gelmiyor.
koray ile kardesmisin suphi2.lig topçusu fazlası değil.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi