Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.012
- 18.705
- 403
2.lig topçusu fazlası değil.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seni ve @Ahmed Arif Kesen i nasıl tatmin ediceğimizi şaşırdık vallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.lig topçusu fazlası değil.
Ne demiş atalarımız, üzümünü ye bağını sorma.
Bir Galatasaraylı olarak vasat futbolcular, peşkeşler ve komisyonlarla mutlu olmamam gayet doğal diye düşünüyorum. Para yoksa alınmasın, varsa da 3-5 yıl çöplere gömülmesin.Seni ve @Ahmed Arif Kesen i nasıl tatmin ediceğimizi şaşırdık vallah
Muğdat, Amrabat, Carole ve Fatih hoca efendi de iş görür.Arkadasi tatmin edebilmek icin Veysel Tarik Hajrovic Ontivero gibi yildizlar ve ligi domine eden Mancini ve Prandelli'yi getirmelisin
:d
Bir Galatasaraylı olarak vasat futbolcular, peşkeşler ve komisyonlarla mutlu olmamam gayet doğal diye düşünüyorum. Para yoksa alınmasın, varsa da 3-5 yıl çöplere gömülmesin.
Kara para aklıyoruz mu demek istedin haa?Stoke'un 15'e aldığı adamı 6 ay sonra,aldığı takıma beleşe bırakması bana mantıklı gelmiyor.
içinde Fatih hoca efendi ve çöp olmayan her kadro.Hayalindeki 11'i ve hocayi yazar misin?Merak ediyorum ciddi ciddi.
Yine de 3-5 bir şey istemeleri lazım mantıken.
içinde Fatih hoca efendi ve çöp olmayan her kadro.
Zarpca 1 postÇöp olmayan birkac isim verir misin?Standartini anlayalim.
Merak ettiğim için soruyorum.bize önerebileceğin bikaç hoca ve futbolcu var mı. Senin ve ahmet arif kesenin kafasında nasıl bi futbol takımı var cidden merak ediyorum.fikrinizin altını doldurmanız lazım bu şekil herşeyi kuru kuruya eleştirinin bi değeri yokMuğdat, Amrabat, Carole ve Fatih hoca efendi de iş görür.
Kara para aklıyoruz mu demek istedin haa?