#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk gibi pas atıp stoperlerin 3-5 metre önünde kamp kurmuyor. Rakibe kıçını dayayıp faul almıyor, rakibin üstüne gide gide faul alıyor. Sanırım ligden uzun süre sonra nihayet iyi bir yabancı aldık. Pas kalitesi yüksek, öyle hantal bir oyuncu da değil. Tam aradığımız 8 numara. Fiziği de iyi, savunması da var. Boğa gibi maşallah.

HTC 10

Fena kontraya çıkarız bu adamla.

Çok kart aldırır, rakibe zorluk çıkartır.Derbilerde falan fena olacak :)

giphy.gif

7.5 değilde 12 bile isteseler verilirmiş.Şuan koy premier ligde Everton ayarında bir takıma banko oynar.Fellaini transfer edilme durumunda bile Badu yu istemiştim.Bir kaç sene sonra elimizde zor tutarız.

Iyi oynayabilir ama fark yaratabilir mi emin olamamıştım. Bu maçta milletin içinden geçti herif. Attığı pas keşke tolga'ya gelmesyedi

Inşallah istikrarlı olur karabamba

Adam efsane oynadi. Tolga cigerci bile figoya benzedi sayesinde bazi anlarda

fiyat olarak pahalı dedik belki ama kesinlikle fernandonun yanına alınması gereken adamdı çok sempatik bir takım olduk fenerliler bile sevmeye başlar

Allah nazardan saklasın. İyi topçu oynadığı ilk maçta kumaşını belli ediyor. N'diaye'de bu intibayı Hertha maçında vermişti. Dünkü maç ise ispat niteliğinde oldu.

Ah bide atabilseydi o golü. Tolga iyi yedek olacak. Yetenekleri sınırlı ama düşmüyor oyunda sürekli bir mücadele içinde. Bu da tutar takımda kendini zaten.

yok hemsom yedek falanda olmaz o kazmadan. top ayagindayken her an ayaklari birbirine karisip dusecek diye bakiyorum. bi adam surekli sahanin en fazla kosani olamaz. vucut fiziksel olarak ne kadar calisirsa mental olarak o kadar dinlenir. mental egzersiz yapan adami dusunun mesela. kanepeye uzanmis. ofisteki sekreterini dusunuyor. ama kaslar bu sirada rejenere olur. tolga da iste surekli fiziksel olarak sahada kosunca demekki saha icinde beynini en az kullanan isim oluyor hep. top ayagindayken mal mal bazen kendine bile calim atacagini dusundugum anlar bile oldu. Bjk ve Basaksehir'e bedava ver. almazlar.

yok hemsom yedek falanda olmaz o kazmadan. top ayagindayken her an ayaklari birbirine karisip dusecek diye bakiyorum. bi adam surekli sahanin en fazla kosani olamaz. vucut fiziksel olarak ne kadar calisirsa mental olarak o kadar dinlenir. mental egzersiz yapan adami dusunun mesela. kanepeye uzanmis. ofisteki sekreterini dusunuyor. ama kaslar bu sirada rejenere olur. tolga da iste surekli fiziksel olarak sahada kosunca demekki saha icinde beynini en az kullanan isim oluyor hep. top ayagindayken mal mal bazen kendine bile calim atacagini dusundugum anlar bile oldu. Bjk ve Basaksehir'e bedava ver. almazlar.

Top tutmayacak zaten ayakta, orta sahada ilk baskıyı yapsın oyun kurtdurtmasın yeter. Az yetenek olsa iyi koşular da yapıyor. Zamanla düzeltilmeyecek şeyler değil. Şahane bi oyuncu olmaz ama yontulur, bahsettiğin korkuları yaşatmayacak hale gelir en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt