#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolga'nın kaçırdığı pozisyondaki çalımı, yıkılmayışı ve buna bağlı olarak klasını konuşturduğu final pası neydi öyle bea!

Tolga asistini yediğinde Ndiaye kadar üzüldüm.

En beğendiğim oyuncu sağ bek ile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda'nın sarı yediği pozisyonda ok gibi fırlayıp geliyor Belhanda'yı iten oyuncuya karşı. Dün kaçırmışım basit gibi gözüken ama kilit ve önemli detaylar bunlar.

Ilk sayflrda editlm hakki yok herhalde uyelrin...

Ndiaye madara edecek burdakileri per perisan edecek..trol yapcak

Derbilerin kritik adamı olur. Özellikle deplasmanda. Adam gibi hakem de olursa kırmızıları çaktırır rakibe.

Aslında çok iyi kontraatak takımı olduk. Deplasmanlarda çok can yakabiliriz diye düşünüyorum. Geçen sezon sadece Bruma süretli ve dikine oynayabiliyordu. Şimdi mariano ndiaye belhanda garry feg. Güzel olacak.

Arkadaşlar bu adam böyle oynamaya devam ederse kesinlikle transfer yapar.Yani takımda kalması mümkün değil.
Bunun mevkisindeki Pogba 'ya 120 milyon verildi.Sene sonunda Süper Lig rekoru kırabilir satışıyla.(Böyle devam ederse)

Teknik ve Ofansif orta saha öz var.
Mücadele var.
Defansif özellik var.
Hız var.
Orta saha için skorer özellik var.
Böyle orta saha dünyada kaç tane gözünü seviyim ?

18 milyon serbest kalma maddesi az olmus, keske 25-30 olsaydi.

18'i basıp alırlar 2 sene sonra bu adamın çok underrated olduğunu düşünüyordum Osmanlıdayken böyle bir takımda iyice değer bulacak

kontratında ilk 2 sene 18m serbest kalma yok arkadaşlar seneye isterlerse 40 çekeriz....

Adam Leicester' ın şampiyon olduğu senedeki Kante gibi maşallah, artısı daha teknik

[FONT=&quot]Selçuk İnan sevdiğimiz bir abimizdi janti adamdı. Penaltı atmayı iyi bilirdi mesela ben bilmem. Geri pas atardı ben atmam. Alır topu giderim
[/FONT]

[FONT=&quot]

[/FONT]

Fernando-Badou ikilisi inşallah Allah sakatlık kaza bela vermesin uzun yıllar çok iş yapacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt