#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinamizm katıyor extra işleri gösteremedi ama her zaman ortasaha da dinamizm ve agresiflik katıyor katacakta. biri kötü oynadı demiş de katılmıyorum kötü denmez ona kötü oynadı denilen selçuktur onun oynadığı oyun kötüdür takımı sabote eder.

en iyi maçı değildi tabi daha iyi olacak..

abv asamoah

yine iyiydi,4-5 calım attı yine:D

Son düzenleme:
Adam yine ilk yarıda öküz gibi pres yaptı.2.yarıdaki dağınıklıgı daha tam fizik gücünün 100 de 100 lerde olmamasından kaynaklanıyor.Bu sene en güvendiğim oyuncuların başında geliyor.

Adam 20 numarayı giymiş Bruma sanıyorum çoğu zaman. Çalım atabilen bi orta saha gördü bu gözler be:asd22:

Kale sirti dönük olupda pas alinca ani hareketle kale dönüp süratle kosmasina hastayim

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

şimdi çok para verildi, o kadar da iyi değil gibi olumsuz yorum yapanların özür dilemelerini görme vakti...
bu adam premier ligde olsaydı 30m euro ydu en az.

Valla bende bu kadarını beklemiyordum. Koşuyor, basıyor, şok pres yapıyor, dribling yapıyor ama en önemlisi tekniğide iyi. Ve selçuk gibi rölantide oynamıyor yani 90 dakikayı çıkarayım gibi bi derdi yok. Gücü bitene kadar harcıyor. Zamanla 90 dakikayı çıkaracak güce kavuşur. Osmanlıda bu kadar basmıyordu. Büyük takım havası ona yaramış potansiyeli ortaya çıktı.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dün eski takımına karşı oynadığı için ekstra hırs vardı. çok yordu kendini. daha iyi olacak bence inş.

Çevre kontrolü konusunda eksiklerin var azman reis. Sırtı dönük top alırken arkadan rakibin bastığını fark edemiyor ve bazen top kayıpları yapıyor. Golü de boyle bir pozisyonda yaptığı faulle yedik. Ama topu alıp dönebilirse de baskıdan çıkıyoruz. Bir de rakibe yaptığı prese bana yapsa topu bırakır kaçarım yav adamı yiyecekmis gibi basıyor.

Henüz ikinci resmi maçı olmasına rağmen verdiği katkı, hırsı ve takıma alışması çok ümit verici. Bu diğer transferlerimiz için de geçerli, hepsi gayet iyi uydu takıma

XPERIA X

Nazar değmesin sular seller gibi akıyor be.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

deplasman maçında da gördük kü hücum presimizin gomis ve tolga ile birlikte önemli parçası....şunu da gördük ki osmanlıda iyi idman yememiş Tudor ile 1-2 ayda ilk 45 dk yaptığını 90 dk yaparsa 40m'ye falan satarız seneye

konsantrasyonunu kaybedebiliyor bunu eski analiz videolarinda izlemiştim. pres yediğini ve topu kaybedebileceğini bilemiyor yani bazen. Özgüvenden mi kaynaklaniyor yoksa kişisel bir problem mi orasını bilemiycem. Kaleye daha fazla gitmeli kara boğa. Çok rahat geciyor rakibi. Uzun top denemedi pek niyeyse o ozelligide iyi

abv asamoah

Instagram
DHqbcQkXcAAEBRC.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt