#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
60'dan sonra düşüyor oyundan maalesef. Enerjisini 90 dakikaya yaymasını öğrenmesi lazım. Belki ilk haftaların etkisi de olabilir, neticede takıma çok sonradan katıldı.

Oyundan erken düşme ve sert oynama meselesini çözerse kusursuz olur. Ortada pozisyon yokken adama dalmak anlamsız. Boş yere sarı yedi dün, 4 sarı olsa Selçuk oynayacak. Oyunda kalma süresini arttırır ve gereksiz sertlik meselesine dikkat ederse kusursuz olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Topu ayağından daha hızlı çıkarması lazım, tek pas yapmayı öğrenmeli. Topu 2-3 kere dürtüyor.

Çok iyi özellikleri var ama bu yaşına kadar neden üst seviyede olamadığını gösteren özellikleri de var.

-Rakip yarı sahasına çekildiğinde,kapandığında Ndiaye sıradan bir oyuncu oluyor.
-Enerjisini doğru kullanamıyor.

Bu tip enerjiyle,dinamizmle oynayan oyuncular belli bir yaştan sonra sıradanlaşıyor. 27 gibi olgun yaşında şu anda. 3 sene daha götürür böyle.

ZE0p0z.png

[FONT=&quot]''abi ben vahşi bi ön libero istiyorum ya okuma yazması bile olmasın kaval kemiği yiyerek beslensin. imbula da bu kriterlere uyuyor. inş olur.''[/FONT]

Bizim taraftar da futbolcu begenmiyor, yaban okuzu gibi orta saha iste. Uzun zamandir boyle orta saha izlemedim gsmizde. Dehset.

[FONT=&quot]Badou N'Diaye: Sert oynuyoruz ama bazen oyundan düşüyoruz bu yüzden Sivasspor maçında daha da sert oynamalıyız tüm maç boyunca.[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt