#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begenmedim

Osmanli'daki performansi cok cok daha iyiydi

Geride oynadigi surece fazla ofansif katki vermez

Uzun ara sonra yine aktif'di. Belhanda yerine kendisi daha ofansif oynasa, daha cok iyi oluruz

Bence kötü oynamıyor, abarmayın. Takımda alıp dikine giden birkaç oyuncudan biri. Sadece biraz beyinsiz, hiç dikkat etmiyor. Bugün misal hakem kurtardı, haftaya olmayacaktı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok komik yorumlar var gerçekten. Girdiği ikili mücadele sayısı;

Fener maçında 25, Trabzon maçında 23, bu maçta ise 17 ile takımda en çok ikili mücadeleye giren oyuncu. Ortasahada güçlü kalıyorsak, Fernando bu kadar iyiyse en büyük sebebi Badou'nun sırtladığı yük.

Türkiye'de futbol sadece gol asist üzerine kurulu. Top kapma, alan daraltma gibi şeylerin önemi yok. Manchester United taraftarları da Matic için aynı şeyleri söylüyor mu acaba çok merak ediyorum.

Son düzenleme:
??????️ Alanyaspor karşısında Badou Ndiaye,
⚽️ Topla buluşma: 88 ??????
Pas: 61/68 ✅
İsabetli pas: %89
?????? Uzun pas: 6/8
?????? Kilit pas: 1
⚡️ Top sürme girişimi: 3/3
?????? Şut: 0/1
?????? İkili Mücadele: 9/17
?????? Top çalma: 3

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

?️ Alanyaspor karşısında Badou Ndiaye,
⚽️ Topla buluşma: 88 ?
Pas: 61/68 ✅
İsabetli pas: %89
? Uzun pas: 6/8
? Kilit pas: 1
⚡️ Top sürme girişimi: 3/3
? Şut: 0/1
? İkili Mücadele: 9/17
? Top çalma: 3

Sadece istatistiklere bakarak oyuncu değerlendirecek değiliz. Bu adam bildiğin gerizekalı. Nasıl pres yapacağını nasıl top alacağını bilmiyor resmen. Şu takımın en büyük zafiyeti duran toplar ve 2-3 tane gereksiz faul yaptı göz göre birinde yiyorduk golü zaten. Ayrıca bugün dikine gitti birkaç kere ama kaç haftadır topla hiçbir katkısı yoktu takıma..

İyi oynadı hoşuma gitti ama
1-boşa basmıcak
2-köşelerden gereksiz faul yapmıcak
3-gereksiz kart görmeyecek ki bugün hüseyin göçek tartışmasız kartını atladı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selcuk'un aciklarini kapatacagim diye 70'den sonra kosamaz hale geldi ama sorsan Badou kotu oynadi Selcuk fena oynamadi

Tolga soldan 6'ya
Badou 10 numaraya
Belhanda kulübeye

Böyle olursa iş yapacaktır diye düşünüyorum.

Tespitine tümüyle katılıyorum da Belhanda kulübede yer işgal etmek için çok pahalı biri, o kontenjanı Selçuk' umuz kullanıyor:mad:.

Az zararla da olsa, en kısa yoldan 3-5 bin km ötede oynamasını temin etmek en iyisi bence!;):red::)...

Tespitine tümüyle katılıyorum da Belhanda kulübede yer işgal etmek için çok pahalı biri, o kontenjanı Selçuk' umuz kullanıyor:mad:.

Az zararla da olsa, en kısa yoldan 3-5 bin km ötede oynamasını temin etmek en iyisi bence!;):red::)...

Ben de Belhanda'yi satalim diyorum.Gelmesini de hic istememistim zaten.

Ben de Belhanda'yi satalim diyorum.Gelmesini de hic istememistim zaten.

Belhanda' nın transfer edilmesine muhalif üç-beş kişiydik zaten, çoğunluk zevkten kuduruyordu!...

Aslında overrated bir oyuncu olarak müşteri bulunabileceğini umuyorum; kendisi de mutsuz bir izlenim veriyor...

Kendisini 8 numara ya da sol kanat olarak değerlendirmeliyiz. 10 numarada bir cacık olmayacağını anladık.

ndiaye iyce 6 numara gibi oynamaya başladı.8 numara oynamalı.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

bu maç 1 gol 1 asistden oldu ayrıca.rodriguesin pasında golü atmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt