#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adama 10 dediniz beceremedi. Sonra o aslında klasik 10 değil daha çok 8 dediniz yine beceremedi. Tudor da bari 6 gibi oynasın ama bu salak onu da oynayamaz en iyisi hem 6 hem de 8 arası bir şey oynasın dedi, onu da beceremedi. İnşallah sözleşmesi bitmeden mevkisini bulacağız.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 para etmez şu hali. kabilelerde bunun gibi sabahtan akşama koşacak birsürü adam bulunur

Çok komik yorumlar var gerçekten. Girdiği ikili mücadele sayısı;

Fener maçında 25, Trabzon maçında 23, bu maçta ise 17 ile takımda en çok ikili mücadeleye giren oyuncu. Ortasahada güçlü kalıyorsak, Fernando bu kadar iyiyse en büyük sebebi Badou'nun sırtladığı yük.

Türkiye'de futbol sadece gol asist üzerine kurulu. Top kapma, alan daraltma gibi şeylerin önemi yok. Manchester United taraftarları da Matic için aynı şeyleri söylüyor mu acaba çok merak ediyorum.

Ağzına sağlık

En çok ikili mücadeleye giren oyuncumuz ama daha kontrollü olmalı. Takım için gerekli oyuncu şüphesiz. Topu ileri taşıyabilen tek orta saha. Son tercihleri biraz sıkıntılı, özellikle son dönemde daha çok pas hatası yapıyor. Mevcut performansını artırması lazım.

Adama 10 dediniz beceremedi. Sonra o aslında klasik 10 değil daha çok 8 dediniz yine beceremedi. Tudor da bari 6 gibi oynasın ama bu salak onu da oynayamaz en iyisi hem 6 hem de 8 arası bir şey oynasın dedi, onu da beceremedi. İnşallah sözleşmesi bitmeden mevkisini bulacağız.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne zaman, hangi maçta oldu bu?:confused:...

İşin ilginç tarafı bu adam hata yaptığı zaman beyinsiz oluyor, ama belhanda hata yaptığı zaman konstrsyonu bozuk keyfi yok psikoloji si bozuk oluyor.

8 numara oynayacak teknik yok
10 söylemiyorum bile
Talibi varsa verilmeli gerçek bir 8 numara almaliyiz
Istediğimiz alamadığımız imbula dan başka kim vardı listede

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence dün gayet iyi top oynadı. N'Diaye topu ileri taşıma konusunda mükemmel bir oyuncu. Top kesme, alan kapatma gibi işleri yapabilecek bir oyuncu değil. Oyun zekası ve pozisyon bilgisi maalesef yetersiz o yüzden en iyi bildiği işi yaptırmak lazım. Takıma tempo kazandıracak, topu ileriye taşıyacak adam N'Diaye. Pas oyununda kendini geliştirmesi şart bu arada.

Arkadasa biraz özgüven yükleyelim lütfen. Bonservisinin altinda daha fazla ezilmemeli.

Bence hakettiğinden fazla eleştiri alıyor. Öyle abarttığınız gibi kötü top oynamadı, tersine topu aldığında hareketlenen tek oyuncumuzdu. Bizde alan durup yana pas veriyor, dikine oynayan tek adam Ndiaye ve aldığında iyi gidiyor. Tek sıkıntılı yönü yanlış pres yapması ve enerjisini boşa harcaması. En önemlisi de salak kaymalı müdaheleleri. Dün tamamen hakem kurtardı, hakem acımasa gelecek hafta yoktu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İşin ilginç tarafı bu adam hata yaptığı zaman beyinsiz oluyor, ama belhanda hata yaptığı zaman konstrsyonu bozuk keyfi yok psikoloji si bozuk oluyor.

Hiçbirşey olduğu yok.İkiside beş para etmez. Böyle adamlara bu bonservis parası ve yıllığı veren insanlar bu klübü yönettiği sürece bizim işimiz çok zor. Galatasarayda yöneticilik yapan adamlar bu kadar basit hatalar yapmamalı.

bana birisi bunun baris özbeke göre ne gibi farki oldugunu söylesin
bakin baris özbekten bahsediyorum
ciddiyim

Galatasararay'ın orta saha oyuncusunda biraz zeka olacak, futbol aklı olacak. Bunda zeka kırıntısı bile yok. Sabri'nin orta saha versiyonu demiştim ama sanırım Sabri'ye haksızlık etmişim.

Ara transferde İngiltereden isteyen varsa satın yerine birisi alınacaksa yoksa sene sonu beklensin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt