Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.259
- 26
- 1.098
Que pensez-vous que vous faites, vous jouez à Galatasaray! Venez à vous-même. Habeş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Que pensez-vous que vous faites, vous jouez à Galatasaray! Venez à vous-même. Habeş.
Çok önemli bir oyuncu, biz Türk taraftarlarının anlayamayacağı derece de önemli bir oyuncu.
Bilmiyorum da 2 senede 10 maçını belki daha fazla izlemişimdir.Bu adam böle değildi Osmanlı'da dripplingle defanstan alıp ofansta yaptığı asist bile hatırlıyorum
Bizde yürüyecek hali kalmıyor
Hayır, amacım daha sezon başı yaptığı presi bile doğru yapmadığını söylerken, bu oyuncuyu eleştirenlere cahil Taraftar, hatta cahil Türk Taraftarı suçlaması yapanlara kinaye yapmak.Provokasyona mi basladin Kenan? Maglubiyet sonrasi ortaligi mi karistirmak istiyorsun? Amacin ne?
Provokasyona mi basladin Kenan? Maglubiyet sonrasi ortaligi mi karistirmak istiyorsun? Amacin ne?
Bu elemana bu kadar para verilmez,Anadolu kulübünden 3 büyüklere gelipte başarılı olan tek bir (yabancı olarak) oyuncu yok,bu adam ancak Eminönü’nde saatçilik yapar dediğim için 3 hafta myc aldım.Sözde ırkçı söylemde bulunmuşum.Demek istemedim hiç bir zaman ama Osmanlı'nın adamına okadar para verilir mi...
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beynini kullanmayan bir oyuncu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi