#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Que pensez-vous que vous faites, vous jouez à Galatasaray! Venez à vous-même. Habeş.

Çok önemli bir oyuncu, biz Türk taraftarlarının anlayamayacağı derece de önemli bir oyuncu.

Belhandanin yerine 10 numara pozisyonunda denenmeli onliberoda degil

3'lü orta sahanın sol veya sağ içinde oynamalı. 10 numara oynamalı diyorsunuz da adamda oyun görüşü, pas kabiliyeti ve şut yeteneği sınırlı seviyede. İyi top sürüyor, takıma tempo kazandırıyor, yanında iyi bir oyun kurucuyla ileri geri oynayabilecek bir oyuncu. Arkada da Fernando alan parseli yaparak, süpürücülük yapabilir.

Fernando

Selçuk - N'Diaye​

Şimdilik ideal orta saha üçlüsü. Selçuk devre veya sezon sonuna kadar öyle ya da böyle oyun kuruculuk yapabilir iyi kötü. Sonrasında iyi bir orta saha, oyun kurucu alınmalı.

Anadolu'dan geldiği için beğenmiyorsunuz yoksa müthiş oynuyor

son bir kaç yılın en büyük kazığı bu adam. ilk hafta dışında iyi oynamadı hiç

Bilmiyorum da 2 senede 10 maçını belki daha fazla izlemişimdir.Bu adam böle değildi Osmanlı'da dripplingle defanstan alıp ofansta yaptığı asist bile hatırlıyorum

Bizde yürüyecek hali kalmıyor

Cevabi basit aydin fernandoyu defansa cekip orta sahada her yere bassin kossun istiyor hoca denen vasifsiz eleman.
Kesinlikle yeri 10 numarada olmali. Belhadadan beklenen her seyi yapar defans yapan hizli 10 numara aramiyor muyuz e icimizden hallederiz her turlu.

Provokasyona mi basladin Kenan? Maglubiyet sonrasi ortaligi mi karistirmak istiyorsun? Amacin ne?
Hayır, amacım daha sezon başı yaptığı presi bile doğru yapmadığını söylerken, bu oyuncuyu eleştirenlere cahil Taraftar, hatta cahil Türk Taraftarı suçlaması yapanlara kinaye yapmak.

En uyuz olduğum şeydir, bir oyuncuyu, Teknik Direktörü eleştirenlere edilen öylesi laflar. İlk önce o lafları edenlere iki kelam edin, ondan sonra oturup Provokasyon nedir, nasıl yapılır örnekleri ile konuşalım. Çünkü o durum da sadece Provokasyon üzerine konuşmayız, yazılan hakarete kadar varan mesajlar hakkında konuşur oluruz.

Balon patladıktan sonra neden patladığı hususunda herkes yazar. Bu Balonun patlayacağını söyleyenlere laf edenlere, hem de ne laflar, onlara diyeceksen bir şey de.

Son düzenleme:
iyi futbolcu ve yetenekli.ama tudor bunu mundar etti.bunun da yeni hocaya ve gaza ihtiyacı var.

Bu adam 8 numara değil kesinlikle. Buna vereceksin topu yardıracak bu böyle bir adam. Osmanlı'da da böyleydi bizde de böyle.

Demek istemedim hiç bir zaman ama Osmanlı'nın adamına okadar para verilir mi...

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu elemana bu kadar para verilmez,Anadolu kulübünden 3 büyüklere gelipte başarılı olan tek bir (yabancı olarak) oyuncu yok,bu adam ancak Eminönü’nde saatçilik yapar dediğim için 3 hafta myc aldım.Sözde ırkçı söylemde bulunmuşum.
Bu akşam bu adamın futbolcu olmadığı bir kere daha ispatlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt