#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu karaoğlanın destekçisiyim gelmeden önce çok istemiştim onu burada

Bence sıkıntı Badou 'da değil sıkıntı onu kullanamayan Tudor 'da . Tamam her hatayı Tudor 'a atmak gibi olacak ama nasılki bu ligin en sağlam orta sahası Fernando 'yu alıp 3. stoper yaptıysa hücum anlamında gerçekten fart yaratan Ndiaye 'yi alıpta ne yaptığını bilmeden çatlayana kadar rakibin peşinden koşan bir 6 numaraya dönüştürmüştür

Senin elinde zaten bu ligin en sağlam 6 numarası Fernando var üstelik öyle Tolga gibi filan 13 km koşmasına da gerek olmadan defansif anlamda tek başına tüm orta sahayı kontrol edebilecek bir adam

İşin hücum kısmında çok çok daha fazla Badou 'dan yararlanmamız lazım bu adam çok ciddi skor katkısı da verir hücumda +1 adam olmamızı da sağlar ani driblingleri ile rakip orta sahayı bozar ortadan müthiş deliciğili var enerjisi bitmez sürekli ceza sahasına girer arar yoklar ısırır

Bence de Belhanda 10 numaranın yapması gereken her şeyi tek başına yapamıyor ama 2 tane iyi hücumcu orta sahamız var elimizde Badou ve Belhanda bunların bir artısı daha var takım defansına da önemli katkı sağlayabilecek topçular Belhanda-Badou ikilisini hücum anlamında adam akıllı kullanmaya başlayıp Fernando 'yu stoperlerin arasına gömmekten vazgeçerse Tudor gerçekten süper bir iş başarmış olur

Buna devre arasında sol kanadımıza 1 veya 2 transfer geleceğini de eklersek takım hücum olarak bayağı iyi yerlere gelecek ...

Bugün sahada bir şeyler yapmaya çalışan ve yapan tek oyuncuydu. İyi bir TD ile büyük sükse yapar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocaya ragmen elinden geleni yapmaya çalisti ve gol de atti

senol gibi oyunculardan faydalanmasini bilen 1 hoca ile bu takimin en iyi oyunculardan birisi olabilecekken tudor yüzünden kisitlaniyor

Ndiaye’yi Hasan Şaşla beraber rakibi r yaptırırken gördum bile.

Terim in gelmesiyle gerçek mevkisi olan 10 numaraya geçecektir diye düşünüyorum.

Fatih Terim ile beraber çok enteresan ve hayal dahi edemeyeceğimiz bir hale bürünebileceğini tahmin ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt