#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hocayı tanıyorsam eğer buna oğlum korkma ceza alanına gir, rakip kaleye git, şut çek vs der. Badou da çıkış görebiliriz.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben şunu anladım bizim ilk 3 haftadaki ezici futbolumuz tamamen futbolcuların kendi bireysel yetenekleri ve kendilerini gösterme hırsından kaynaklanıyormuş tudor denen kondisyoner takıma zerre kadar katkı vermemiş bu yüzden her geçen hafta tudorun takım oyununu oturtamaması yüzünden futbolcularda da bıkkınlık oluştu badu nun terimle coşacağına bende inanıyorum

Fatih hoca ile birlikte ceza sahasında daha fazla görülen ve goller atan bir oyuncu kimliğine bürünecek gibime geliyor.

osmanlıda iyi şutlar atıyordu ama burada henüz göremedik. Onun dışında ekstra bir şey beklenemez. Beklediğim gibi oynuyor. Set oyununda vasatlaşan bir oyuncu ama tempo,presli oyunlarda canavar oluyor.

osmanlıda iyi şutlar atıyordu ama burada henüz göremedik. Onun dışında ekstra bir şey beklenemez. Beklediğim gibi oynuyor. Set oyununda vasatlaşan bir oyuncu ama tempo,presli oyunlarda canavar oluyor.
Yav aga burada sır bunu övmek için paylaştıkları vidyoda bile pas ve şut özürlü olduğu belliydi. Bunun gibi adamlar senede birkaç hareket, şut, asist ve gol atıp yan gelip yatarlar.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu ve Belhanda pas konusunda berbat ötesiler.

sent via GSC

sent via GSC
Pas konusunda öyleler ama Ndiaye'nin en azından tam ligimize uygun özellikleri var. Fatih Hoca ile bambaşka bir seviyeye çıkabilecek potansiyelde.
Enerjisi (bunu doğru kullanmayı öğrenirse çok farklı bi Ndiaye izleyebiliriz), deliciliği, çevikliği, inatçılığı. Bu paraya daha iyisini bulabilirdik belki ama şu ana kadar çok eleştirilebilecek bir performansı olmadı. Tudor hıyarının yüzünden performansınının büyük kısmını gösteremedi. İlerde serbest oynatıldığında çok etkili oluyor.

Ama Belhanda konusu ayrı. Bu seneki tek transfer falsomuz olabilir. Bu adamı FT de adam edemezse kimse edemez zaten. Hiçbir umudum kalmadı o heriften.

İşin garip kısmı, bence ilk haftalarda gayet iyi oynadı ilk maçlarına göre. Ama gel gelelim üstüne koyması gereken yerde her maç daha da geriye gitti. Adamın kafada sorunları var. Ndiaye gibi onun da işimize yarayabilecek özellikleri var. Kondisyonunun yüksek olması, top taşıyabilmesi, dar alanlardan kolayca çıkabilmesi, takım defansına verdiği katkı... Tabii ki bir 10 numara pas ve şut özürlüsü olur mu. Bizimki öyle maalesef. Bizim aklımızdaki 10 numara profiliyle uzaktan yakından alakası yok. Kötü oyuncu değil, ama maliyet/performans orantısı rezalet bi transfer oldu. Kumardı, biz o kumarı kaybettik. (En azından şu an) Wesley mevzusu da var tabii ki. Ağzıyla kuş tutsa bi kesimin yine de beklentisini karşılayamaz Wesley'in yaptığı ve yapabildikleri akıllarına geliyor çünkü. (Onlar da kendi yönlerinde haklılar)

Bu sene biraz parlatıp itelemek lazım...

Son düzenleme:
Bundan sonra takımda performans anlamında zirve yapacak 2 kişi bence Feghouli ve Badou 'dur bu ikilinin Terim 'in elinden geçtikten sonra verecekleri performansı sabırla bekliyorum

sent via GSC

Yani en azından ya Badou ya Belhanda adam akıllı pasör olsa Fernando zaten süper pasör bu kadar göze batmazdı orta sahamız ama hem Belhanda çok pas hatası yapıyor hem Badou böyle olunca iyi yaptıkları şeylerde bir anda yok oluyor ...

Terim orta sahada seri pasları sever bence ya burayı adam edecek ya transfer isteyecek buraya

Yani en azından ya Badou ya Belhanda adam akıllı pasör olsa Fernando zaten süper pasör bu kadar göze batmazdı orta sahamız ama hem Belhanda çok pas hatası yapıyor hem Badou böyle olunca iyi yaptıkları şeylerde bir anda yok oluyor ...

Terim orta sahada seri pasları sever bence ya burayı adam edecek ya transfer isteyecek buraya

Yakinda ilk 11 de Selcuku görürsek sasirmayalim derim ben.

Fernando Gomis bide bu takımın en iyileri şimdiye kadar.
Henüz heyecanını atmış değil üzerinden. Okadar Pass hatası yaptığını da pek rastlamadım. Belhanda rezalet maalesef bu konuda.

Yakinda ilk 11 de Selcuku görürsek sasirmayalim derim ben.

Yani reis bende böyle birşey olmaz diyemem ki orta sahamızın yetersiz olduğu konusunda haksız da sayılmaz Terim ya Belhanda 'yı sola atıp adam akıllı bir 8 numara aldırır ya da Belhanda-Badou ikilisinden birisine teklif gelirse yerine bir adam aldırır

Ama orta sahanın çok uzun süre böyle devam edeceğini düşünmüyorum

28de6004730f07896edd62eb2806ea54.jpg

#jftt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt