#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu işler cv ile olacaksa sürekli zarar ederiz biz zaten. Üsteki takımalrdan mı adam alıp duracağız?

Adam Çağlar'ı 25 milyona alırken ulan bu adamın cvsi Altınordu ve Bundesliga alt sıra takımı Freiburg mu diyor?

Caglar genc. Ndiayeden 6 yas genc.

Bir gelecegi var, gelisimi ongoruluyor.

Ndiaye 28 yasinda. 26 yasina kadar kendi milli takiminin bile kesfedemedigi oyuncu.

Herifin maliyeti Akbaba, Rodrigues 1.7 milyon ise 3 milyon olabilir mi? Mantikli mi bu ?

Vaaay kivirmalar basladi

Performans konusunda patladi bakti olmuyor maliyete gecti

Ndiaye 28 yasinda. 26 yasina kadar kendi milli takiminin bile kesfedemedigi oyuncu.

Herifin maliyeti Akbaba, Rodrigues 1.7 milyon ise 3 milyon olabilir mi? Mantikli mi bu ?

Piyasa nasıl belirleniyor abi? Adamın mevcut kazancı, talipleri vb. üzerinden. Biz Osmanlı'dan alırken de PL'den talipleri vardı ve o maaş ile bonservis öylece yükseldi. Şimdi adam zaten bu parayı orada kazanıyor. Başka türlü nasıl alacaksın?

Akbaba mesela sözleşmesi bitmesine 1 yıl akal 4 milyona ve Alanya'da aldığının 3 katıan geldi? Niye çünkü piyasa şartları öyle oluşuyor. Ha bana kalsa da daha az verelim ama piyasayı bazen biz belirleyemiyoruz tek başımıza. Ayrıca kiralama bedeli olmaması da bir avantaj.

Ciddi olamazsın dünya kupasına çıkmış EPL tecrubesi olan birini Alanyadan gelen futbolcuyla aynı maaş alması hayal dünyasında olur anca.

Keita balde de oyuna giremedi

Neden giremedi

Gerci balde'yi tanidigini zannetmiyorum kime ne anlatiyoruz ki

Bak senegal kadrosu orta sahasi hangi kalitede , forveti hangi kaitede. Keita balde nin neden yedek oldugunu sende anlayacaksin. Ndiaye ye de bizden baska neden talip olmadigini da.

Orta saha: Idrissa Gueye (Everton), Cheikhou Kouyate (West Ham United), Alfred Ndiaye (Wolverhampton Wanderers), Badou Ndiaye (Stoke City), Cheikh Ndoye (Birmingham City), Ismaila Sarr (Rennes)

Forvet: Keita Balde (Monaco), Mame Biram Diouf (Stoke City), Moussa Konate (Amiens), Sadio Mane (Liverpool), Mbaye Niang (Torino), Diafra Sakho (Rennes), Moussa Sow (Bursaspor)

Burak Yılmazın 26 yaşına kadar futbolcu olduğu bilinmiyordu
Sam Allerdyce gibi adamlar size çalışıyordu işte ne milli takımmış .

Bakın daha pasör 8 numara istenir anlarım. Bu sebeple istenmemesi anlaşılabilir bir durum.

Ha bana göre bizim pasör sıkıntımız yok. Fernando, Emre, Selçuk ve hatta Belhanda pas yapabilirler. Bizim top taşıyacak, kanatları rakip kapattığında topla katedecek ve rakip eksiltecek adama ihtiyacımız. Bana göre doğru isim Ndiaye.

Ama adamı niye PL'den almadı kimse demek anlamlı bir eleştiri değil. Oradan alan olsa alamazsın zaten bu kadar basit.

hayirli ugurlu olsun. orta sahaya cok akil katmasa bile direnc ve enerji katacaktir.

Bak senegal kadrosu orta sahasi hangi kalitede , forveti hangi kaitede. Keita balde nin neden yedek oldugunu sende anlayacaksin. Ndiaye ye de bizden baska neden talip olmadigini da.

Orta saha: Idrissa Gueye (Everton), Cheikhou Kouyate (West Ham United), Alfred Ndiaye (Wolverhampton Wanderers), Badou Ndiaye (Stoke City), Cheikh Ndoye (Birmingham City), Ismaila Sarr (Rennes)

Forvet: Keita Balde (Monaco), Mame Biram Diouf (Stoke City), Moussa Konate (Amiens), Sadio Mane (Liverpool), Mbaye Niang (Torino), Diafra Sakho (Rennes), Moussa Sow (Bursaspor)

Mbaye Niang baya iyiydi niye Real almadı bu mantıkla?

Takimlari önemsiyorsun ya hani,orta saha daha kaliteli

Eski Monaco'lu yeni inter'li keita balde rennes'te oynayan ismaila sarr'in yedegi olmus dunya kupasinda

Yillik ücret falan yazsan neyse konuya performans argumani ile girdigin icin net bir sekilde patladin

Hadi acikla bakalim Monaco'da oynayan adam nasil oluyor da rennes'li bir futbolcunun yedegi olmus milli takim da

ingilizler kafayı yemiş afrikalı beyinsizleri toplamışlar yaptıkları iş deği

Bakın daha pasör 8 numara istenir anlarım. Bu sebeple istenmemesi anlaşılabilir bir durum.

Ha bana göre bizim pasör sıkıntımız yok. Fernando, Emre, Selçuk ve hatta Belhanda pas yapabilirler. Bizim top taşıyacak, kanatları rakip kapattığında topla katedecek ve rakip eksiltecek adama ihtiyacımız. Bana göre doğru isim Ndiaye.

Ama adamı niye PL'den almadı kimse demek anlamlı bir eleştiri değil. Oradan alan olsa alamazsın zaten bu kadar basit.

Abi oyle degil.

Ben mehmet topal bizdeyken tribunde deliriyordum herife. Heekes begeniyordu tribunde etrafimdakier bana salliyordu.

Buyuk takim orta sahasinin olmazsa olmazi iyi top kullanmadir.

O zamandan bu zamana
Mehmet topal
Baris ozbek
Serkan balci

Gunumuzde

Ndiaye

Gibi cok kosup topu iyi kullanma ozelligi olmayan hic bir oyuncuyu ust duzey takimlarda goremezsin.

Tum buyuk takimarda oraarda oyunu cift yonlu oynayablien futbol zekasi ust duzey , topu mutlaka ama mutlaka iyi kullanan oyuncular oynuyor.

Simdi ben 3 milyonu topu kulanamayan ndiayeye neden veriyorum ya?

Oynadigi dönem de ligin en fazla calim atan oyuncusu topu nasil kullanamiyor

Attigi calimlari golf topuyla mi yapmis

koray ndiayenin pesini birakmiyor yav

Valla adami hic begenmiyorum. Tek yonlu oyuncu. Maasi 1.7 olsa ses etmem belki o kadar. Ama 3 cok buyuk para cok!

Neden beyin den bahsediyorum habire. (Bunun futbol beyni oldugunu her seferinde belirtmem gerekiyor. Anlamak istemiyor bazilari) Gunumuzde CL de her takim sana deli gibi baski yaparken senin her oyuncun rastgele degil baskiyi kiracak kosular yapip topu salise iceeisinde olumlu kullanmali ki top sizde kalsin! Biri bunu yapmazsa, hele bir de orta saha oyuncun yapmazsa gecmis olsun, sahana hapsederler seni. Istedigin gibi koş sonra.

Ya Guardiola denen adam birak orta sahasini , defansini, kalecisinin bile ayagi ile topu iyi kullanmasini istiyor gunumuz futbounda!! Biz kalkmisiz topu kullanamayan orta saha oyuncusuna bu yoklukta 3 miyon veriyoruz, olacak is mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt