#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bonservisi bence de çok fazla ama oynadığı takımlara takılmamak lazım. Grafite'yi hatırlarsın.. Adam 20 yaşında profesyonel olmuş,kendi ülkesinin vasat takımlarında oynarken önce LeMans sonra 27-28 yaşında Wolfsburg'a gitti. 30 yaşında kariyer zirvesini yapıp 28 golle BundesLiga gol kralı oldu.

Drogba.. 25 yaşına kadar Fransa'da vasat takım Guingamp'ta oynadı. Sonra 1 sene Marsilya ve 26 yaşında 40m euro'ya Chelsea'ye gitti ve neler neler yaptı.

Bazı oyuncular geç parlıyor,bazıları ise erken parlar,erken söner.

Yazdıklarını okumadım ama profil resminde messi olduğu için sana hak verdim.

Sonuçta Musa Çağıran'ı, Ozan Tufan'ı, Hürriyet'i falan almıyorsun. Özellik olarak ligimizde az rastlanan oyuncu yapısına sahip bir oyuncuyu alıyorsun. Ozan'a, Alper'e verilen parayla neredeyse aynı.

Avrupa'da attığı bir golle bir kez daha hatırlayalım, bu golü ligimizde bi Bruma bir de Ndiaye atabilirdi sanırım, biri gitti yerini dolduracak, top ayağındayken göze hoş gelecek hareketleri yapacak diğeri geldi. Keyifli transfer. Ve bence hücuma yakın oynaması özellikleri için daha uygun gibi.

YouTube

Sonuçta Musa Çağıran'ı, Ozan Tufan'ı, Hürriyet'i falan almıyorsun. Özellik olarak ligimizde az rastlanan oyuncu yapısına sahip bir oyuncuyu alıyorsun. Ozan'a, Alper'e verilen parayla neredeyse aynı.

Avrupa'da attığı bir golle bir kez daha hatırlayalım, bu golü ligimizde bi Bruma bir de Ndiaye atabilirdi sanırım, biri gitti yerini dolduracak, top ayağındayken göze hoş gelecek hareketleri yapacak diğeri geldi. Keyifli transfer. Ve bence hücuma yakın oynaması özellikleri için daha uygun gibi.

YouTube

Golü Ndiaye atmamis ki.

Rakibe carpmasa top out'a gidiyordu. Kendi atmadigi gol ile bir futbolcu öveni de ilk defa görüyorum.

Golü Ndiaye atmamis ki.

Rakibe carpmasa top out'a gidiyordu. Kendi atmadigi gol ile bir futbolcu öveni de ilk defa görüyorum.

Topa Ndiaye vuruyor, sanırım savunmaya çarpan top yön değiştirdiği için kendi kalesine verilmiş. Bu gibi ufak detayların dışında golün yaratıcısı baştan sonra Ndiaye. Topla hareketlenmesi, verkaç, hareketlenmesi ve son dokunuşu. Gol Ndiaye'nin oyuncu profilini ortaya koyuyor. Kendi yarı sahasından top alıp da tek başına tehlike yaratan orta saha sayısı az ülkemizde.

Ben de bir video paylasayim.

Badou tutmazsa böyle yanar döner arkadaslari görecegiz burada da.

YouTube

Tek kelime ile salakça bir transfer bütçen olmaz cuzi bir miktara alırsın anlarımda böyle bir durum söz konusu değil.
3-4 daha verip bizi şampiyon yapıcak bir cm alınabilirdi. Kontra atak oyıncuları bizde ya-pa-maz. Çünkü rakip kapanıyor ve dar alanda oynuyoruz. Amrabat 2 olur.

Umarım bu bilezik gibi geçirilmenin maliyetini karşılarsın. Sanmıyorum ama başarılar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda+Badou:19 Milyon €
Yoh

Moderatör tarafında düzenlendi:
DGVMjh-VoAAWjze.jpg

9m'a bu adamı alırsan 2.75 ister tabi. Enayi bol sonuçta.
Mis gibi fellaini varken hemde.
Başarılı olur inşallah.

Maliyetinin altında ezilmez umarım. İyi şanslar, bayağı bir ihtiyacın olacak çünkü.

Ben 20 numaraları ayrı bir severim de, buna gitmemiş. :s

Neyse olan oldu. Adamın günahı yok alacağı paradan dolayı. Durson'un işleri...

Hayırlı olsun, umarım 20-25 gole direkt katkı yapabilir, ki parasını ancak karşılar bu performans.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt