#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Lig veya Türkiye ile hiç alakası olmayan adamlar alıp da çöp çıktığı çokça oldu,doğru bir yaklaşım değil bu.Ndiaye'nin maliyeti de kendisinin değil Dursun'un suçu.Yani burada oyuncuya şu aşamada her açıdan destek olmak köstek olmamak lazım,iyisiyle kötüsüyle Galatasaray'ın yeni transferidir.

Köstek olduğum yok temkinliyim. İki pas attıpıp, sağa sola baktı diye adam övecek değilim. Adam yarım santim yanina pas atınca millet titreşime alıyor kendisini ki bu durumu defalarca bu forumda yaşadık. Ama inşallah iyi çıkar da takım kazanır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiaye-Fernando Berlinin içinden geçti desek yeridir as takım devam etse bu oyun sürerdi

Fazla guzel.
Topu aldigi gibi rakip ceza sahasi onunde.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

DGfRUU4XUAAbEYl.jpg

Bide bu adamin aldigi maasi tartışıyoruz ulan anasinin ak sütü gibi helal olsun. Hic bi bok oynamayipta o paraları alan var. Cok katkı sağlayacak çok. . Bunun sinyallerini verdi karaoglan.
1 maçla bunu yazma ya da geçen yıl Tolga için, Donk için neler denmiş onlara bak.

Bir maçla adamı ilah yapmayın, bir maçla germeyin biraz süre

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk mac için gayet iyi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 maçla bunu yazma ya da geçen yıl Tolga için, Donk için neler denmiş onlara bak.

Bir maçla adamı ilah yapmayın, bir maçla germeyin biraz süre

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mac konusunda ben de deginmistim buna. Ne zaman tek macla adam yüceltmenin veya yerin dibine sokmanin sacmalik oldugunu anlarsak iste o zaman ileriye dönük büyük bir adim atmis olacagiz.

Tolga ve Donk'a ilaveten bu kis Garry alindiginda ve ilk macinda oynadiginda, m,actan kastim oynadigi 45 dakika, bu adam Bruma dan daha iyi falan diyenler vardi. Allah akil fikir versin ya. Adam oyuna girip asist yapti diye bunu demek nedir yahu.

Mac konusunda ben de deginmistim buna. Ne zaman tek macla adam yüceltmenin veya yerin dibine sokmanin sacmalik oldugunu anlarsak iste o zaman ileriye dönük büyük bir adim atmis olacagiz.

Tolga ve Donk'a ilaveten bu kis Garry alindiginda ve ilk macinda oynadiginda, m,actan kastim oynadigi 45 dakika, bu adam Bruma dan daha iyi falan diyenler vardi. Allah akil fikir versin ya. Adam oyuna girip asist yapti diye bunu demek nedir yahu.

Her zaman oluyordu bu tür şeyler ama sosyal medyanın yayılmasıyla daha büyük kitlelere ulaşmaya başladı önceden adam kahvede oturup maç izlerken sövüyordu, şimdi sosyal medyadan sövüyor. Bunlar çoğaldıkça oyuncuya gidiyor, ailesine gidiyor. En olmadı bir i.ne gazeteci alıyor haber yapıyor. Bir şekilde olumsuz etkiliyor.

Yönetim kendi üstünden baskıyı atmak için Sneijder formasını Belhanda'ya verdi, Belhanda'ya edilen küfürler, hakaretler yüzünden adam sosyal medya hesabını kapattı. Biraz sakin yahu. Biraz sabır

Şimdi özetleri izledim ama sanırım ilk maçın heyecanıyla fazla panik yapmış çok pas hatası yapmış. Biraz daha dikkat etmesi lazım başımızı yakabilir

Ndiaye konusunda daha önce söylediğim bir sözü tekrarlayayım. ''Anadolu topçusu'' olarak doğmadı bu adam; Norveç' ten vasat bir EPL takımına gitmiş olsa ve orada birkaç iyi maç çıkarsa, izleyenlerin dibi düşer, tabi piyasası da uçar giderdi...

Beğendiğim bir futbolcu olduğunu hep söyleyegeldim. Bonservisine 2-3 milyon, yıllık ücret olarak 1 milyon kadar fazla verildiği doğrudur, başka talip olan kulüpler olduğu söyleniyor aslı varsa, gerçek midir bilemem?...

Böyle takıma fayda sağlaması kuvvetle muhtemel adamlar için birkaç milyon fazla verilmesi çok mesele değil. Yiğit-Tarık-Hajrovic gibi asla bu takımın oyuncusu olamayacağı baştan belli süprüntüler için ödenen milyonlardır esas sorun; çok şükür bu yıl alınanlar arasında böylesi yok henüz, bundan sonra da olmaz umarım....

Ndiaye konusunda daha önce söylediğim bir sözü tekrarlayayım. ''Anadolu topçusu'' olarak doğmadı bu adam; Norveç' ten vasat bir EPL takımına gitmiş olsa ve orada birkaç iyi maç çıkarsa, izleyenlerin dibi düşer, tabi piyasası da uçar giderdi...

Beğendiğim bir futbolcu olduğunu hep söyleyegeldim. Bonservisine 2-3 milyon, yıllık ücret olarak 1 milyon kadar fazla verildiği doğrudur, başka talip olan kulüpler olduğu söyleniyor aslı varsa, gerçek midir bilemem?...

Böyle takıma fayda sağlaması kuvvetle muhtemel adamlar için birkaç milyon fazla verilmesi çok mesele değil. Yiğit-Tarık-Hajrovic gibi asla bu takımın oyuncusu olamayacağı baştan belli süprüntüler için ödenen milyonlardır esas sorun; çok şükür bu yıl alınanlar arasında böylesi yok henüz, bundan sonra da olmaz umarım....

Hocaya ne diyorsun abi? Gitsin mi kalsın mı? Terim mi başkası mı? Başkası ise kim?

Dikine oynadı bol bol, oyunu açmayı seviyor, bekleri kullanıyor, forvet kaçırıyor. İlk izlenimim olumlu, inşallah uyum sağladıkça daha yüksek seviyelere çıkar

Hocaya ne diyorsun abi? Gitsin mi kalsın mı? Terim mi başkası mı? Başkası ise kim?

Zor soru be Ömer!...Tudor' un şu ana kadarki performansını yetersiz bulanlardanım. Ancak kaç yıl oldu, Tudor' a kadar bu kadronun tükenmişliğini, sil baştan revizyon gerekliliğini yönetime kabul ettirebilen bir TD gelmedi ki çoğumuz çoktandır farkındayız. Ta Terim zamanında takım dökülmeye başlamıştı, MT fırsatını değerlendirmemiş olsa da toparlayamayacağı belliydi, hatta gidişinde bu gerçeği görmesinin ana unsurlardan biri olduğu kanaatimde ısrarcıyım. Bunu dedim diye Terimcilerin taarruzuna maruz kalacağımı biliyorum, alışkınım, yine baş ederim evvelallah!;). (Daha önemli sebebin, kendisinden başından beri hazzetmeyen, harcamak için fırsat kolladığını bildiği Ünal Aysal olduğu bilinen bir şey, ayrılık sürecinde bu bakımdan Terim' e biraz haksızlık ettiğimi kabul ediyorum)...

Terim' e düşman değilim; eğrisiyle doğrusuyla bizim adamımızdır, efsanemizdir şüphesiz; muhtemel bir başarıyı bir başkası yerine Terim' le yaşamayı her zaman tercih ederim. Ancak şu an doğru zaman olmadığı çok belli. Belki bir daha TD lük yapmayı düşünmüyor bile olabilir...

Hülasa; Tudor marifetiyle (Maicon' dan çokça, Belhanda' dan bir ölçüde endişelerim silinmiş olmamakla birlikte) iyi bir kadro kuruluyorken, kendisine zaman verilmesinden yanayım. Bu saatten sonra Terim yahut bir başkasını düşünmek kaostan başka bir sonuç doğurmayacaktır. Tudor' un başarılı olmasını ummak durumundayız. Olamazsa Mayısta herşey tümüyle değişecek zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt