- 27 Aralık 2009
- 880
- 45
- 1.138
tekniği yetersiz diyenleri selçukla baş başa bırakıyorum attığı pasları top sstop edişini izlemedin,z galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mesela selçukun pas yüzdesi %92 ise Ndiaye'nin %80 çok fazla dikine pas denediği için pas hatalarını bu şekilde yapıyor.....selçuk maçta 2 tane dikine deniyorsa Ndiaye bunu 5dk da yapıyor....ciddi fark etti dün ayrıca topla arası kötü değil
Hocam nasıl fizyolojik yapı bu yav.![]()
Hocam doğru da şahsen ben dahil çoğu kişi sakatlandı sandı.hepimiz muntazam yürümüyoruz![]()
İzleyemeyenler için.
YouTube
Toplam 45 dakika sahada kaldı , oyunu anlayisi ve müdahaleleri takriben 360 dakika selcuk İnan'a tekabül ediyor.
Ndiaye imza attığında bu forumda linç ediliyordu.. Şimdi bakıyorum da herkes sevgi dolu mesajlar yazıyor..
Bu yaklaşımınız bana büyük bir umut verdi..
Forumun %90 ile reelde görüşecek kıvama geldim. Kalan inatçı ve birazda zor %10'luk dilimin kalbini de kazanacağım.
Hertha berlin maçını defalarca izledim, Ndiaye neyi doğru yaptıysa aynısını bu forumda uygulayacağım..
Yıl 2018 olmadan buradaki arkadaş sayımı, 460 kişi daha artıracağımı düşünüyorum.
Bunun için en iyi bildiğim şeyi, Sevgiyi kullanacağım. Kalbi taş bağlamış arkadaşlara kalbimden, bir dilim sevgi parçası vereceğim..
Gözünü futboldan başka bir şey görmeyenlere ise; Tebessüm, sınırsız like ve övgü dolu sözler vereceğim..
seni hiç sevmedim sütoğlan