#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tekniği yetersiz diyenleri selçukla baş başa bırakıyorum attığı pasları top sstop edişini izlemedin,z galiba

mesela selçukun pas yüzdesi %92 ise Ndiaye'nin %80 çok fazla dikine pas denediği için pas hatalarını bu şekilde yapıyor.....selçuk maçta 2 tane dikine deniyorsa Ndiaye bunu 5dk da yapıyor....ciddi fark etti dün ayrıca topla arası kötü değil

Yeterki böyle oynasın kaybettiği top için basıp saldırsın ağzımızı açıpta hiçbir şey demeyiz kaybettiği toplar için

Yaya + Modric + Kroos + Kante + Matic + Busquets + Vidal + Pogba

PrdE66.png

Baya meraklandırdı Ndiaye. İlk resmi maçı iple çekiyoruz.

Osmanlı'da geçiş oyunlarında fark yarattı ama büyük takımlarda oynaması için set oyunlarında da üzerine koymalı. Bence ilk sinyali de olumlu verdi bu hususta. Ayrıca Tudor'da gördüğüm şuana kadar takima kattığı tek olumlu taraf gegen pressing denemeleri ki Badou bu konuda da yetenekli bir arkadaşa benziyor. Bu sezon çok gegen pressing hücumları göreceğiz not edin bunu.

Bazı futbolcular geç keşfedilir, Badou da bunlardan biri olacak umarım.

Genelde iyi adam kalitesini sahaya bastığı andan itibaren gösterir ancak 45 dakikaya bakarak şimdiden kusursuz, müthiş, muazzam demek doğru olmaz. 3-4 maç görmek lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herta maçında iyi sinyaller verdi, umarım her maç performansının üzerine daha da koyar ve bize çok faydalı olur

topcu dedigin kendini ilk macta belli eder. n'diaye bi ara öyle paslar cıkardı ki, modric i falan mı aldık dedim. degisik bir adam, genelde tempolu basar, ileriye top tasır falan diyordukta, bunlarında dısında nokta pasları ile herkesi cok şaşırtabilir.

fernando-n'diaye ikilisi form tutarsa önde basan bir takım olusur, sonrası hücumculara kalıyor.

Ndiaye imza attığında bu forumda linç ediliyordu.. Şimdi bakıyorum da herkes sevgi dolu mesajlar yazıyor..

Bu yaklaşımınız bana büyük bir umut verdi..

Forumun %90 ile reelde görüşecek kıvama geldim. Kalan inatçı ve birazda zor %10'luk dilimin kalbini de kazanacağım.

Hertha berlin maçını defalarca izledim, Ndiaye neyi doğru yaptıysa aynısını bu forumda uygulayacağım..

Yıl 2018 olmadan buradaki arkadaş sayımı, 460 kişi daha artıracağımı düşünüyorum.

Bunun için en iyi bildiğim şeyi, Sevgiyi kullanacağım. Kalbi taş bağlamış arkadaşlara kalbimden, bir dilim sevgi parçası vereceğim..

Gözünü futboldan başka bir şey görmeyenlere ise; Tebessüm, sınırsız like ve övgü dolu sözler vereceğim..

Ndiaye imza attığında bu forumda linç ediliyordu.. Şimdi bakıyorum da herkes sevgi dolu mesajlar yazıyor..

Bu yaklaşımınız bana büyük bir umut verdi..

Forumun %90 ile reelde görüşecek kıvama geldim. Kalan inatçı ve birazda zor %10'luk dilimin kalbini de kazanacağım.

Hertha berlin maçını defalarca izledim, Ndiaye neyi doğru yaptıysa aynısını bu forumda uygulayacağım..

Yıl 2018 olmadan buradaki arkadaş sayımı, 460 kişi daha artıracağımı düşünüyorum.

Bunun için en iyi bildiğim şeyi, Sevgiyi kullanacağım. Kalbi taş bağlamış arkadaşlara kalbimden, bir dilim sevgi parçası vereceğim..

Gözünü futboldan başka bir şey görmeyenlere ise; Tebessüm, sınırsız like ve övgü dolu sözler vereceğim..

seni hiç sevmedim sütoğlan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt