#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte o pas hatası ile kaybedilen topları kazanmak ekstra efor istiyor, bence zamanla biraz daha net olmalı paslar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim takim olarak zayif noktamiz, dikine oynarken kaptirdigimiz toplar olacak muhtemelen. Bunun cok degisecegini zannetmiyorum. Ama bize karsi ileride basmak da yürek isteyecek, ve cok riskli bir oyun gerektirecek. Özellik ile Rod yerine takima Feghouli katildiginda. Rod iyi niyetli, ama limited bir oyuncu. Aldigi yerlerden topu, Feg kapsa, maci coktan bitirirdik mesela.

Bizim takim olarak zayif noktamiz, dikine oynarken kaptirdigimiz toplar olacak muhtemelen. Bunun cok degisecegini zannetmiyorum. Ama bize karsi ileride basmak da yürek isteyecek, ve cok riskli bir oyun gerektecek. Özellik ile Rod yerine takima Feghouli katildiginda. Rod iyi niyetli, ama limited bir oyuncu. Aldigi yerlerden topu, Feg kapsa, maci coktan bitirirdik mesela.
Bence bu durum seninde dediğin gibi Feghouli ile biraz daha iyi olacak. Bunun yanında Belhanda biraz daha ciddi ve basit oynarsa bu sorun minimize edilebilir.

DIGs366XcAE7y-r.jpg

%87,5 Pas isabet oranı
4 Adam geçme
3 Pas arası
8 İkili mücadele kazanma

Dikine müthiş oynuyor ama oyundan kopuyor zaman zaman. Oyunda kalma süresini arttırırsa çok daha güzel olur. Bazen gereksiz yere pres yapıp kendini yoruyor, ondan olabilir. Presin de bir yeri var, boşa yorulmak iyi değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Top calmaya degil adami dovmeye gidiyor sanki. Rakibe her daldığında nefesimi tutuyorum. Böyle ısıran orta sahaları görmeyi özlemişim. Tabi biraz daha bilinçli olmali. Iyi oyun cikardi Maşallah aslan parçasına.

Bence bu durum seninde dediğin gibi Feghouli ile biraz daha iyi olacak. Bunun yanında Belhanda biraz daha ciddi ve basit oynarsa bu sorun minimize edilebilir.

Bana kalirsa Belhanda topu biraz daha ileride alirsa, daha makbul olacak. Fernando oyunun vidasi gibi, Tudor fazla stoperlerin arasina sokmaya basladi su macta. Bu takimi genel anlamda geriye cekmekte. Sonra oyunu kurma, Ndiaye ve Tolgaya kaliyor. Diger maclarda oyunu yönlendiren genel anlamda Fernando idi, bugün bu görevi diger oyunculara dagildi.

Azman. Eksik yönleri olabilir ama ani dikine çıkışları ve presleri takıma çok olumlu etki ediyor.

Şuanda süper ligin en iyi defansif ortasahası, Atiba filan hikaye.

ozellikle derbilerde bu presini engellemek icin ilk dklarda karti gosterir bu eyyamci hakemler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt