Berke Büyükağaçcı
10 Numara!
- 27 Mayıs 2012
- 19.566
- 6.057
- 1.373
Gücünü biraz daha maç geneline yaysa iyi olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte o pas hatası ile kaybedilen topları kazanmak ekstra efor istiyor, bence zamanla biraz daha net olmalı paslar.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence bu durum seninde dediğin gibi Feghouli ile biraz daha iyi olacak. Bunun yanında Belhanda biraz daha ciddi ve basit oynarsa bu sorun minimize edilebilir.Bizim takim olarak zayif noktamiz, dikine oynarken kaptirdigimiz toplar olacak muhtemelen. Bunun cok degisecegini zannetmiyorum. Ama bize karsi ileride basmak da yürek isteyecek, ve cok riskli bir oyun gerektecek. Özellik ile Rod yerine takima Feghouli katildiginda. Rod iyi niyetli, ama limited bir oyuncu. Aldigi yerlerden topu, Feg kapsa, maci coktan bitirirdik mesela.
Al benden de o kadar. Kart görecek diye çok korkuyorumTop calmaya degil adami dovmeye gidiyor sanki. Rakibe her daldığında nefesimi tutuyorum. Böyle ısıran orta sahaları görmeyi özlemişim. Tabi biraz daha bilinçli olmali. Iyi oyun cikardi Maşallah aslan parçasına.
Bence bu durum seninde dediğin gibi Feghouli ile biraz daha iyi olacak. Bunun yanında Belhanda biraz daha ciddi ve basit oynarsa bu sorun minimize edilebilir.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şuanda süper ligin en iyi defansif ortasahası, Atiba filan hikaye.
İkisi arasında seçim yapmak zorunda kalsam ben Ndiayeyi seçerdim şuan.
İkisi arasında seçim yapmak zorunda kalsam ben Ndiayeyi seçerdim şuan.
Fernando kesinlikle kötü değil, ama Ndiayenin dinamizmi ve pressi sanki şuan biraz önde gibi, en azından benim fikrim böyle.Her türlü Fernando. Adam tereyagdan kil ceker gibi top kapiyor.