#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maçta hiç ceza sahası için e girdiğimizi gördün mü
Bunu kim yapacak ndiaye tolga yaptimi yapamadı
Takımı ileriye kim taşıyacak sadece rodguires mı bunlar taşıyacak
Ben beğenmiyorum sen beğenebilirsin
Kötü oyuncu demiyorum bize uygun değil diyorum
Kendisinden gol ve asist bekliyoruz pres ve mücadele dışında

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam neden hiç belhandadan bahsetmiyorsun topu taşıma konusunda.. ndiaye kaç tane mis gibi top verdi hepsini öldürdü ..

hocam neden hiç belhandadan bahsetmiyorsun topu taşıma konusunda.. ndiaye kaç tane mis gibi top verdi hepsini öldürdü ..
Güzel kardeşim başlık ndaiyeye ait
Belhanda yı çıkarıp ndaiye öne atıp kanatları gary fegholui yapabilirdi dedim başlığın birinde

baskı yediğimiz bir maçta bu adamın oyundan alınması saçma 1 hamleydi.

topla birlikte dikine gidebilen bir oyuncu yerine dikine pas vermekten bile aciz bir oyuncunun sahaya sürülmesi ahmaklıktır

Güzel kardeşim başlık ndaiyeye ait
Belhanda yı çıkarıp ndaiye öne atıp kanatları gary fegholui yapabilirdi dedim başlığın birinde

başlık ndiaye de olsa fernando da olsa orta alandaki sıkıntımızın en büyük nedeni belhandadır..bu yüzden belhandadan bahsettim..Takımın tehlikeli bölgedeki tüm pozisyonlarını başlamadan bitirdi zaten yapması gerekin yapınca tak diye golü attık.. Ndiayeye biraz süre tanınmalı uzun zamandır orta sahamızda böyle bir oyuncu yoktu..Keşke vaktiyle belhanda yerine Imbulayı alabilseydik Fernando-Badou-Imbula daha iyi bir 3lü olurdu

başlık ndiaye de olsa fernando da olsa orta alandaki sıkıntımızın en büyük nedeni belhandadır..bu yüzden belhandadan bahsettim..Takımın tehlikeli bölgedeki tüm pozisyonlarını başlamadan bitirdi zaten yapması gerekin yapınca tak diye golü attık.. Ndiayeye biraz süre tanınmalı uzun zamandır orta sahamızda böyle bir oyuncu yoktu..Keşke vaktiyle belhanda yerine Imbulayı alabilseydik Fernando-Badou-Imbula daha iyi bir 3lü olurdu
Ben dünkü maç özelinde eleştirdim
Galatasaray oyuncusu herkesi desteklerim
Zarar vermeye başlamadığı sürece
Ben ndaiye yı seviyorum tarzını beğeniyorum
Lakin yetersiz oldugunuda söylemek tede masur görmüyorum
Yarın çıkar ıyi oynar en çok ben överim

ndiaye'ye laf atanlara tepkim

giphy.gif

size selçuk'lar müstehak !!!

Bunun yapamadigi hangi seyi Selcuk yapar? Anca rakibe poposunu dayayip faul alabilir Selcuk. Onun disinda Badou'ya hicbir konuda yaklasamaz. Beceri kalicidir ama artik serbest vuruslari da eski motivasyonla kullanmadigi icin o da yok diyebiliriz. Yürüyen hali bile 10 basar Selcuk'a. Tek kanatla oynadigimiz icin henüz gol veya asist katkisi alamadik ama bu durum degisecek. Rodrigues ve Feghouli'yi bir kenara birakirsak merkezden patlama gücü olan tek oyuncumuz. Sürekli oynamali. :hat:

Baduyu Selçuk'la kıyaslıyorsan işimiz yaş. Rakitic'e Modriç el kıyaslıcan. Bu adam o rolde oynuyo bizde. Ben bile Selçuk'tan iyiyim. Badu nun çok eksiği var. Çalımları enerjisi ve top çalması dışında aşırı yetersiz ki bu adam 8 numara 6 değil hatta 10 numara oynuyordu Osmanlı'da. Tabiki toparlayıp oyununu geliştirecek yeteneğe sahip.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Süper Lig'de ilk 4 haftada en çok adam geçenler;
1- Ndiaye (Galatasaray - 13 kez)
2- Trezeguet (Kasımpaşa 12)
3- Gassama (Alanyaspor 11)

ndiaye1111117762053325984ce4b0ba62.jpg

4 haftalık performansını şahsen beğenmedim anlık tempodan yana daha dengeli oynarsa orkestra şefi gibi yönetebilir takımı.

Belhanda nasıl 10 numaranın gereklerini yapmıyorsa Badou da 8 numaranın gereklerini yapmıyor şu an ama Belhanda'ya göre daha iyi durumda o kesin.

Ndiaye iyi oyuncu ama osmanlı da ofansif özellikleri de fazlasıyla on planda idi. Dribling ve şut sayısını artırmalı çünkü o potansiyeli var

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi isteğiyle çıktığını sanmıyorum. O konu bi kenara. Çalım ve enerjisinin dışında geliştirmesi gereken yönler oldukça fazla. Pas kalitesi ve tercihi, maç içinde 20 dakka var 10 dakka yok 30 dakka var 15 dakka yok. Çok soyutlanıyor dönem dönem. Enerjisini yayması lazım kesinlikle. Bunları yapabilecek kabiliyet var ama deli ruhlu biraz ondan çekiniyorum.

4 haftalık performansını şahsen beğenmedim anlık tempodan yana daha dengeli oynarsa orkestra şefi gibi yönetebilir takımı.

Belhanda nasıl 10 numaranın gereklerini yapmıyorsa Badou da 8 numaranın gereklerini yapmıyor şu an ama Belhanda'ya göre daha iyi durumda o kesin.

Orta sahaya üç adet futbolcu transfer edildi. Fernando 6 numara olarak nokta transfer oldu, şu an içimi en çok ferahlatan oyuncu. Ancak diğer iki isimden biri net bir 8 numara olmalıydı ki Tudor' un kafasındaki on numarasız formatta o özellikte iki futbolcu bulunması gerekiyor hatta...

-O maliyetle alınmasına en başından karşı olduğum- Belhanda ve Ndiaye tek tek iyi futbolcular olsa da birbirlerini tamamlayacak görüntü veremiyorlar pek. Orjinal bir 8 numara ile birlikte bu ikisinden biri çok daha verimli olabilirdi, görüntü tahminlerimi doğruluyor maalesef. Umarım uyum süreci sonrası daha çok katkı verebilirler...

Orta sahaya üç adet futbolcu transfer edildi. Fernando 6 numara olarak nokta transfer oldu, şu an içimi en çok ferahlatan oyuncu. Ancak diğer iki isimden biri net bir 8 numara olmalıydı ki Tudor' un kafasındaki on numarasız formatta o özellikte iki futbolcu bulunması gerekiyor hatta...

-O maliyetle alınmasına en başından karşı olduğum- Belhanda ve Ndiaye tek tek iyi futbolcular olsa da birbirlerini tamamlayacak görüntü veremiyorlar pek. Orjinal bir 8 numara ile birlikte bu ikisinden biri çok daha verimli olabilirdi, görüntü tahminlerimi doğruluyor maalesef. Umarım uyum süreci sonrası daha çok katkı verebilirler...
Katılıyorum bize Selçuk'un iyi dönemindekine benzer pasör yetenekleri olan ve tempolu bir oyuncu lazımdı o bölgede öncelikle.

Bize maçlarda kilit pas atacak ve tempoyu ayarlayacak bir oyuncu lazım, ne Belhanda ne Ndiaye bu işleri pek yapamıyor. O yüzden ben de katılıyorum üstteki yorumlara, seneye bu ikiliden birini en azından zarar etmeden satıp iyi bir 8 numara bulmalı.
Böylece Fernando - Ndiaye/Belhanda - 8 numara ile denge ve uyumu sağlamış oluruz.

Son düzenleme:
Hırsı mücadelesi gayet iyi fakat ofansif olarak daha fazla katkı vermesi lazım 4 haftalık sürede düzgün bir şutunu izlemedik dikine yaptığı ve çok etkili olduğu driplingleri sık sık yapmalı gol ,frikik ,penaltı gibi skora yönelik atraksiyonlar bekliyoruz ..........

Serin havalarda ve iyi zeminlerde çok iyi oynar.Biraz daha havalar soğusun farklı oynayacak göreceksiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt