#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda yerine Andre Castro' nun alınmasını bu yüzden istemiştim. Hem formata daha uygun bir oyuncu idi, hem de diğer mevkiler için bütçe açılmış olurdu. Tabi Kasımpaşa' nın oyuncusu diye çöp muamelesi yapıldı ki Kasımpaşa hedef yükselttiği dönemde ciddi maliyetle transfer etmişti kendisini, istikrarlı performansıyla değerini de korumuş adamı bedavaya almak vardı...

Neyse geçti artık. Lato ve Feghouli' nin katılımıyla onların da veriminin artmasını umacağız...

Arkadaslar bazen bu oyuncularin henüz yeni yeni birbirine alistiklarini. Daha toplam 4 maç birlikte oynadiklarini hatirlamakta fayda var.

Sil bastan yeni bir orta saha kurduk. Ve ona ragmen takim gayet iyi sonuçlar aldi ilk 3 hafta. Yok efendim Belhanda ve Badou onu yapamiyor bunu yapamiyor demek tuhafima kaçiyor.

Modric ve Kroos ayni tipte oyuncular ve onlarinda birbirini taniyip full performans vermesi 15-18 maç aldi. Biraz sabir be arkadas ilk 3 hafta sonra gaza gelip takimi 2 seneligine sampiyon yapmak ne kadar saçmaysa. Tudor'un ellerinle verdigi bir deplasman sonucu oyunculara kazma muamelesi yapmakta ayni derecede saçmadir.

Hatirlayin Sneijder'in geldigi ilk sezonda nasil isleyen bir orta sahada kayboldugunu. Biraz zaman beyler. Bu kadro'da sakatlik olmazsa ve Tudor amatörce hatalarina devam etmezse bu takim uçar gider son 14 hafta.

Zaten önemli olan orta sahada kompak uyumu sağlamak
Şahsi fikrim ne ndiaye ne belhanda tam olarak görevlerini bilmiyor yada uyum surecinden dolayı işlevlik kazanamadılar
4 5 haftaya herşey ortaya çıkar
Şu anki durum her iki oyuncu için vasat
Ben gözüm kapalı ndaiyeye sen bu takımın 10 numarasısın diyemem
8 numaradaki oyunu kaderini çizecek
Sadece dribling hız çalım yeteneği yetmiyor 8 numara için büyük zeka ve taktik anlayış isteyen bir bölge

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adem yukardaki postlarda fenandonun daha ileriye çıkıp oyuna katılmasına gerektiğini söylemiş katılmıyorum buna
Artık dünya futbolunda büyük takımlar 3 liye dönüyor
Kesiciligi çok iyi olan on libero defansın ortasına geçip sağ sol stoperler çizgiye açılıp sağ ve sol beklere orta sahayı 5 leme imkanı veriyor
Mesele dünkü barselona juve maçında
Bosguest orta geçiyor defansta umbiti sola pigue saga açılıp
Alba ile semedo orta saha gibi oynadı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştirilebilir yönleri olabilir. Ama Ndiaye şuan takımın en iyi isimlerinden biridir bana göre, ofansif olarak da kendini geliştirecektir. Osmanlıspor'da buna benzer örnekler mevcut. Orta sahadaki sertliği ve adam eksiltme özelliği çok üst seviyede, sürekli dikine oynuyor.

Son düzenleme:
cd5d4161428ade574a403d285ef5a2f1.jpg

iPhone 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu hafta ilk golünü atacak at fava bekle

Sürünene kadar sahada kalmalı.

Bunu da evlendirmek lazim :D

Transfer ettigimiz oyuncularinin cogu evli barkli adamlar. Lato'yu bilmiyorum ama o da evlidir herhalde, bi Denayer ve bu basi bos. Denayer zaten daha genc.

Tudor adamın 90 dakika sahada kalmasına müsade ederse bu maç gol atacaktır

Hem böylece enerjisini de atmış olur :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt