#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dikine pas yapan adam tabi ki daha çok hata yapacak ama ndiaye ve belhanda normalin de üstünde pas hatası yapıyor..Hemen size selçuk müstehak moduna girmeye gerek yok hatalarımızı görmemiz lazım başarıya ulaşmak için..

Ben ndiayeden genel olarak memnunum kesinlikle bonservisin altında ezilmyor sırf takıma akttığı enerji bile yeter.. Bjknin tiki taka paslaşmalarını görüyoruz geçen yıl veya bir önceki yıl böyle değillerdi demek ki bazı şeyler zamanla oturuyor..Ndiaye -belhanda gibi isimlerin takım birbirine ısındıkça bu hataları azaltacağını düşünüyorum epi topu 2 aydır birlikte bu takım

Gol atmasını ben de çok istiyorum ama Tolga'nın yokluğunda daha defansif bir rol alacaktır. Öyle de olması gerekiyor zaten.

Son maçta Belhanda ile birlikte Badou'da biraz deliciliğini kullanmaya başladı

Ama topla oyunda gerçekten sıkıntılı Badou biraz daha sakin oturaklı olması lazım top çevirirken veya driblinglerini uzaktan şutlarını ceza sahasını koşularını çok daha fazla görmemiz lazım ...

Set oyununda çok zayıf be. Set oyununda kendini geliştirmesi lazım. Selçuğun 2012 deki maçlarını izlemeli bence. Emre Belezoğlunuda aynı şekilde. Tugayıda izlesin. Biraz set oyunu öğrenmeli. Selçuk 2012 deki gibi olsa ah varya ah.

Takimda aksayan 2 oyuncu var. Bu ve Garry. Bariz göze batiyorlar.

Eskisi gibi iyi değil. Topu eskiden saklardı adam eksiltirdi. Pres gelince ayağında tutardı biraz ve daha çok top kapardı. Tez zamandı ilk 3 maçtaki haline dönsün aslanım benimm

DKhenfCWsAAsLid

Nah satarız 18m'a

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berbat ötesi bugün.

sent via GSC

Takıma ciddi derecede tempo getirdiği aşikar bunu inkar etmeyelim. Topu alıp vücut hareketiyle çalım atıp dikine gitmesi tam bizim istediğimiz oyuncu tipiydi. Yalnız enerjisini doğru kullanmasını bilmiyor bu tecrübesiz oluşundan mı oyun aklından mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Doğru yerde pres yapmayıp olmayacak her pozisyonda pres yapınca ya mevkisini boş bırakıyor yada erkenden yorulup oyundan düşüyor. Mesela Fernando olmasa Ndiaya'nin açıklarını çok daha fazla hissederdik. Fernando çok akıllı oynuyor Ndiaye'nin tam tersi mesela. Umarım ondan birşeyler öğrenir.

Bu maçta yaptığı pas hatalarını düzeltir sonraki maçlarda o kadar da takılmıyorum.

Hiç iyi değildi. Berbat oynadı.

HTC 10

normalde pres yapıyordu öyle idare ediyodu oyundaki kayıplığını. bugün sahada yok gibiydi, güzel kazık yedik bundan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt