#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımda dikine oynayışından tek keyif aldığım adam. 10nr da şahane olmasıda cabası. Şu maçın son yarım saati belhanda eline su dökemez

İlk yarı Fernando'dan bile gerideydi çoğu zaman eğer halis görmediysem. İkinci yarı nasıl oynaması gerektiğini gösterdi. Fernando fitili ateşleyen isim olarak önemliydi tabi ama maçın adamı Badou bence. Muazzam bir devre oynadı.

Ya bu adam ilk 3 maç canavar gibi oynadı.
Pres olsun top kapma olsun dribbling olsun pas olsun ne oldu buna ya ne oldu ??

Benim hâla bir numaralı adamım, onu oynatmasını bilen adamın vazgeçilmezi olacak bence.

Yeteneği olmasa ztn ilk başlardada o mükemmel oyunu oynayamazdı

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Herkez gömerken ben demiştim. Tmm len vurmayın

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

DQoJL7JXcAA6Yzb

Fernando 1 gol
Ndiaye 2 assist

: )
Direkt bu geldi benim de aklima,kapak oldu

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hayvan gibi oynadı, umarım hoca doğruyu görmüştür temennisinde bulunuyorum

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adam tam Stoke City,Leicester oyuncusu. Fiziksel olarak çok iyi. Dripling özelliği de hayli iyi. Ancak tekniği çok kötü. Oyun sete döndüğünde 2.lig oyuncusuna dönüyor. Onu da yapsa zaten 40M'lik oyuncu olurdu.

Sezon başından beri söylenen bir şeydi ileriye daha yakın oynaması gerektiği.

bu adam tam Stoke City,Leicester oyuncusu. Fiziksel olarak çok iyi. Dripling özelliği de hayli iyi. Ancak tekniği çok kötü. Oyun sete döndüğünde 2.lig oyuncusuna dönüyor. Onu da yapsa zaten 40M'lik oyuncu olurdu.

Aslında tam Premier Lig topçusu, tempo adamı. Tempoyu ayarlayacak, oyun kurup, pas dağıtacak adam değil.

Piremiyer ligde de kimse pas verip şut çekmiyor zaten, eşşek gibi koşuyorlar sadece. Dünyanın en iyi ligi olmasının sebebi o herhalde. Hepsi birer mdiaye.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ndiaye 10 Belhanda 8 olarak oynasın takımın performansı 1 seviye atlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ndiaye 10 Belhanda 8 olarak oynasın takımın performansı 1 seviye atlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda oynamasın 10 da yaptığı pas hatalarıyla tonla kontratak yedirdi 8 de oynarsa 2 katını yapar yarardan çok zararı var belhandanın

Belhanda oynamasın 10 da yaptığı pas hatalarıyla tonla kontratak yedirdi 8 de oynarsa 2 katını yapar yarardan çok zararı var belhandanın

Kritik pasları daha çok 10 numara yapıyor bizde. 8 numara oynarsa daha az pas hatası yapar bundan eminim. Ndiaye kaleye yakın oynadığında verimi kesinlikle artıyor. Belhanda da 10 oynadığında sert defans oyuncularının arasında kalıp saçmalayabiliyor. İkisinin yeri değişse ikisinin de performansında olumlu anlamda değişim olur. Hata yaptığı taktirde yanında kademeye girecek bir Fernando olacak en kötü.

beyinsiz ve tekniği yok denilen adam dün akşam attığı 3 pasla maçı koparttı.Bana göre sorunu biraz telaşlanıyo bazen ve pas şiddeti biraz hızlı atıyo ve bunlar düzelmiycek şeyler değil bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt