#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer edildiği ilk gün de yazdım.Şu adama verilen paranın kuruşuna acımam.

Evet,tuzlu olsa da,alınmak zorundaydı.

Emindim onun savaşçılığından.

Harikasın Ndiaye harika

Son maçlarda ayakta kalan tek isimdi dün yine 2 kişilik mücadele etti..Yalnız preslerde daha dikkatli olmalı rakibe temas etemse dün %100lük gol pozisyonu yakalamıştık.. Tabi kart görme riski oluyor..Şu sorunu hallettik mi süper olacak.. Dün 2-3 kez özlediğimiz yardırmalarını yaptı mest oldum

Özellikle son zamanlarda avrupada kısa boyle güçü şut çekemeyen siyahi oyuncuların yükselişini göz önüne alırsak yakın zamanda gidecektir ( seri,cyprien,kante,keita) gerçi cyprien fena şut çekmiyor ama olsun

Kayseri maçında kart görüp içerideki Osmanlı maçında cezalı olmasını tercih ederim.İleride daha sıkıntılı maçlarda bize daha fazla lazım olacak.Osmanlıyı içeride seyirciyle bir şekilde yeneriz

17 maçta bi boka yaradığını göremedik umarım ligin ikinci yarısında bi halta yarar da verdiğimiz 10m öronun küçük bir kısmının hakkını vermiş olur.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17 maçta bi boka yaradığını göremedik umarım ligin ikinci yarısında bi halta yarar da verdiğimiz 10m öronun küçük bir kısmının hakkını vermiş olur.

Lol

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Imparator Fatih Terim adam edecektir

İlk haftalarda ve son 2-3 maçta gayet iyi oynadı. Ben de bir ara kazık gözüyle bakıyordum ama takım form tutunca Ndiaye de coşacak gibi duruyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt