#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni fazla izleyemedik belki ama bu gozler yillar sonra yeniden gercek bir orta saha gordu, anadolu takimindan geldi, aslanlar gibi her mac savasti, katki sagladi ve takima buyuk para kazandirarak gitti.

Norvec ikinci liginde futbola baslayan oyuncu bir premier lig takimindan gelen teklifi kabul etmesi kadar dogal birsey yok.

Seni izlemeye devam edecegim kral. Umarim hem Stoke ile hem de Senegal ile Dunya Kupasinda basarili olursun.

DVg0T7BW0AEDgcO

Kimse o dediğine bakmıyor futbolda

Neymar'ın şuanda Dünyada en çok bonservis verilen futbolcusu olduğu gibi
Bütün dünyanin sensasyonel rakamlara takilip kalmasindan bana ne yahu?
Ben Galatasarayin cikarina bakarim, cünkü bu bonservis bir sekilde alinan kulübe ödenecek, bu para Galatasarayin kasasindan cikacak.
Bu oyuncunun bonservis rekoru kirip 16 milyona gitmesinin bana NET getirisi nedir?
Ben bunun yarisini oyuncuyu aldigim kulüp ile menajerine verdikten sonra bana 16 milyonluk bonservis rekorunun faydasi NET olarak nedir?
Hic bir faydasi yok, cünkü o paranin yarisi Galatasaray kulübüne degil Osmanli kulübüne gidecek, Galatasaray o paranin yarisini kullanamayacak.
Hesap bu kadar basit, ne oyuncunun kendisi ile alakali ne de herhangi baska bir mantiksiz sacma bir sey ile.

Bütün dünyanin sensasyonel rakamlara takilip kalmasindan bana ne yahu?
Ben Galatasarayin cikarina bakarim, cünkü bu bonservis bir sekilde alinan kulübe ödenecek, bu para Galatasarayin kasasindan cikacak.
Bu oyuncunun bonservis rekoru kirip 16 milyona gitmesinin bana NET getirisi nedir?
Ben bunun yarisini oyuncuyu aldigim kulüp ile menajerine verdikten sonra bana 16 milyonluk bonservis rekorunun faydasi NET olarak nedir?
Hic bir faydasi yok, cünkü o paranin yarisi Galatasaray kulübüne degil Osmanli kulübüne gidecek, Galatasaray o paranin yarisini kullanamayacak.
Hesap bu kadar basit, ne oyuncunun kendisi ile alakali ne de herhangi baska bir mantiksiz sacma bir sey ile.

Senin bu hesaplamaları yapman bir şey ifade etmiyor işte bende onu diyorum.Kimse Barcelona şu kadar para harcadı,maaşına şu kadar para verdi,şu kadar net sonuç elde etti diye hesap yapmıyor

Dünyanın her yerinde bu böyledir.Sen ne dersen de Ndiaye şuan itibariyle o sıfatın sahibidir,sonuç değişmez

Sakız gibi uzatmanın anlamı yok dediğim gibi Ndiaye'yi satılmasına kimse birşey demiyor burada eleştiri noktası yerine adam almamak.Plansız,programsız hareket etmek

Senin bu hesaplamaları yapman bir şey ifade etmiyor işte bende onu diyorum.Kimse Barcelona şu kadar para harcadı,maaşına şu kadar para verdi,şu kadar net sonuç elde etti diye hesap yapmıyor

Dünyanın her yerinde bu böyledir.Sen ne dersen de Ndiaye şuan itibariyle o sıfatın sahibidir,sonuç değişmez

Sakız gibi uzatmanın anlamı yok dediğim gibi Ndiaye'yi satılmasına kimse birşey demiyor burada eleştiri noktası yerine adam almamak.Plansız,programsız hareket etmek
Yoo kulüpler tam da böyle hesap yapıyorlar işte, gelir gider farkı diye bir hesap mekanizması var. Tek gerçek işte o gelir gider farkı, hani şu Uefa'nın bile FFP çerçevesinde dikkate aldığı gelir gider farkı.

eyşan ın takımı küme düşüyormuş hayırlı olsun kendisine 2.lig de başarılar

Şampiyonluk kupası ve CL klasından mahrum kaldı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

stoke city küme düşmedi henüz arkadaşlar liginde 17.ci ile arasında sadece 1 puan var. Shaqiri de fena oynamıyor kümede kalabilirler gibi ritim tutturabilirler ise. Badounun aidiyeti düşük bir oyuncu olması kısa vadede başka transferlerde yapabileceğine işaret. 30unu bulmadan stoke okutursa minimum 1 mio daha alabiliriz bu satıştan.

Stoke düşecek kaçarı yok kötüler Xherdan ve Badou'yu sarı - kırmızı altında izleyelim gelecek sezon Şampiyonlar Ligi avantajı ile.

Gsc böle dediğine göre Stoke City flash galibiyetlere demir atar yakında

Yav ne kadar duygusal saçma yorumlar yapıyorsunuz. Sanki size İngiltereden iş fırsatı gelse kabul etmeyeceksiniz.

Zannedersin adam Galatasaray altyapısından yetişti senelerdir bizde oynuyor, Anadolu takımından daha bu senenin başında transfer ettiğimiz siyahi bir oyuncuydu işte hepsi bu kadar. Premier Leaguete kendimi gösteririm diye düşündü, fırsatı kullandı gitti. Takıma para da kazandırdı. Yere göre sığdıramadığınız Ribery sezon ortasında beş kuruş kazandırmadan gitti şimdi geri gelse omuzlarda karşılarsınız.

Duygusal olmayın demiyorum ama biraz daha mantıklı olalım ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha 10 hafta var EPL de.

19.siradaki Stoke (26 puan) ile 11.siradaki Bournemouth (33 puan) arasinda sadece 6 puan fark var.

Bence birseyler söylemek icin en az bi 5 mac falan daha beklemek lazim.

Bu kadar gitmek isteyen adama kal demek olmazdı tabi ki

Ama takım şampiyonluğa yürürken Fernando 'nun sakat olduğu zamanda takımın doğru düzgün orta sahası yokken bizi yarı yolda bırakıp gitti

Kasten ben geri dönmesini istemem

Daha 10 hafta var EPL de.

19.siradaki Stoke (26 puan) ile 11.siradaki Bournemouth (33 puan) arasinda sadece 6 puan fark var.

Bence birseyler söylemek icin en az bi 5 mac falan daha beklemek lazim.

Aralık ayından beri 3 ayda 3 tane galibiyeti var Stoke 'un

Bana göre güncel durumlarıyla küme düşmeye en yakın 2 takım WBA ve Stoke City

Bu kadar gitmek isteyen adama kal demek olmazdı tabi ki

Ama takım şampiyonluğa yürürken Fernando 'nun sakat olduğu zamanda takımın doğru düzgün orta sahası yokken bizi yarı yolda bırakıp gitti

Kasten ben geri dönmesini istemem
Devre arası bir oyuncu gider sorun değil ama daha geleli üç beş ay olmuş bir oyuncu gidiyor ise benim gözümde beş paralıktır. Üstelik sezon ortası gitmek için yanıp tutuştuğu lig'den sezon başı teklif alıp gitmemiş. Gitseydi ya o zaman, biz de ona göre başka oyuncu alırdık.

Aralık ayından beri 3 ayda 3 tane galibiyeti var Stoke 'un

Bana göre güncel durumlarıyla küme düşmeye en yakın 2 takım WBA ve Stoke City

Ben düsmez demiyorum ki zaten, insallah düserler de mal gibi ortada kalir Ndiaye.

Ama dedigim gibi 9 tane takim birbirine cok yakin, her an hersey olabilir yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt