#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olan sey ->

transfer doneminin acilmasina yakin/yahut ilk gunlerinde transfer gorusmeleri baslamis

dursun malafati zaten secileceigini dusundugu icin bu hamleyi kulubun + - sini duzeltecek birsey olarak tezgahlamistir

sonra 2 sebebten dolayi transfer duraklamaya girmis olabilir 1. bizdeki baskanlik secimi 2. stokeun hocasinin sutlanmasi

stoke hoca bulunca tekrar ndiaye icin hamle yapiyor ve burda ndiaye de gitmek istiorum diyor

herife kizilacak bisey yok zaten 4 aydir para almayan adamdan tam transfer olacakken maca cikmasi beklenemez

herif de az da olsa para kazandirip gitti hatta kendisine verilen 3 m avans (maas) ve stoke transferi icin menajerine verilen 1 milyon parayi da hesaba katarsak para kazanmamis olabilirz

bizim gönlümüz zaten leminadaydı.yetenekli futbolcunun zenci olanı her daim iyidir ama ndiaye gibi karı kılıklısı değil erkek olanı makbuldür.

Son düzenleme:
Devre arası bir oyuncu gider sorun değil ama daha geleli üç beş ay olmuş bir oyuncu gidiyor ise benim gözümde beş paralıktır. Üstelik sezon ortası gitmek için yanıp tutuştuğu lig'den sezon başı teklif alıp gitmemiş. Gitseydi ya o zaman, biz de ona göre başka oyuncu alırdık.

Gitmedi değil çalışma izni alamadı sene başında. Alsaydı zaten sana gelmeyecekti. Şu anda yapmış olduğumuz az da olsa bir karı da yapamayacaktık. Diyebilirsin ki keşke almasaydık stabil bir adam alabilirdik orası ayrı ona ben de katılırım.

Para kazandırmadan bu takımı satıp giden şerefsizlere göre bu adamın yaptığında yanlış bir şey yok. Bizim gibi duygusal taraftar için hoş olmadı ama profesyonel futbol yapacak bir şey yok.

olan sey ->

transfer doneminin acilmasina yakin/yahut ilk gunlerinde transfer gorusmeleri baslamis

dursun malafati zaten secileceigini dusundugu icin bu hamleyi kulubun + - sini duzeltecek birsey olarak tezgahlamistir

sonra 2 sebebten dolayi transfer duraklamaya girmis olabilir 1. bizdeki baskanlik secimi 2. stokeun hocasinin sutlanmasi

stoke hoca bulunca tekrar ndiaye icin hamle yapiyor ve burda ndiaye de gitmek istiorum diyor

herife kizilacak bisey yok zaten 4 aydir para almayan adamdan tam transfer olacakken maca cikmasi beklenemez

herif de az da olsa para kazandirip gitti hatta kendisine verilen 3 m avans (maas) ve stoke transferi icin menajerine verilen 1 milyon parayi da hesaba katarsak para kazanmamis olabilirz

Kazandığımız 4-5 milyon Euro bir şey zaten. Öyle ahım şahım değil sadece yaptığımız yatırımın geri dönüşü oldu bu kadar. İşte bir de 6 ay oynadı hepi topu bu.

Bizde Beşiktaş,Fenerbahçe tarzı takılalım sattığımız adamı bedelsiz kiralayalım...

olan sey ->

yerini doldurmamız lzm. dinamik bi b2b bulmalıyız. Eskiden bi Darida vardı, şimdi nerede bilmiyorum. Son izlediğim gibi devam ettiyse paramız yetmez almaya tabi. olası bir düşüş yaşamıştır diye umuyorum. Tabi Uefadan alacağımız cezaya da bağlı bu

yerini doldurmamız lzm. dinamik bi b2b bulmalıyız. Eskiden bi Darida vardı, şimdi nerede bilmiyorum. Son izlediğim gibi devam ettiyse paramız yetmez almaya tabi. olası bir düşüş yaşamıştır diye umuyorum. Tabi Uefadan alacağımız cezaya da bağlı bu

elbette, bir adet MIDFIELDER kesinlikle ekibimize dahil edilmelidir.

Gitmedi değil çalışma izni alamadı sene başında. Alsaydı zaten sana gelmeyecekti. Şu anda yapmış olduğumuz az da olsa bir karı da yapamayacaktık. Diyebilirsin ki keşke almasaydık stabil bir adam alabilirdik orası ayrı ona ben de katılırım.

Para kazandırmadan bu takımı satıp giden şerefsizlere göre bu adamın yaptığında yanlış bir şey yok. Bizim gibi duygusal taraftar için hoş olmadı ama profesyonel futbol yapacak bir şey yok.
O üç beş milyon kar için şu an neleri riske attık, hedefi olan kulüp böyle yönetilmez.

Hadi bunları geçtim, bir şekil yarışın içindeyiz hala, yaptığı açıklamalar ortada. Ben işte böyle adamları sevmiyorum. Taraftara oynamak için profesyonelliği bir kenara bırakıyorlar, ben aslanım kaplanım gibi laflar ediyorlar ama kendi çıkarları söz konusu oldu mu profesyonel kesiliyorlar.

Adam ben gitmek istiyorum dedikten sonra o adamı burada bir gün dahi tutmanın bir anlamı olmaz. Ndiaye de hem tavırlarıyla bunu belli etti hem de bana kalırsa burada olduğu müddetçe sergilediği duruş ve karakter de böyle işler yapabilecek bir adam olduğunu gösterdi. Bu adamın satılmasında kimseyi suçlayamam açıkçası ben.
Sadece böyle bir kayıptan sonra Nagotomo tarzı en azından masrafsız bir adam neden düşünülmedi, özellikle de Fernando da sakat iken buna anlam veremiyorum. Bu saatten sonra da yapacak birşey yok artık, Donk şu performansını devam ettirsin, Fernando da sezon sonuna kadar başka maç kaçırmasın, bir şekilde Ndiaye nin eksikliğini doldururuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

EPL'de yoluna devam eder bu arkadaş küme düşseler bile yeni çıkan veya orta sıraya oynayan takımların hedefi olur.

[FONT=&quot]Ndiaye, Sabah'a konuştu: "Önce gitmek istemedim. Kulüp de beni tutmak istedi ancak sonra Stoke City, çok iyi bir teklif yaptı. Kulüp bunu değerlendirmek istedi ve transferim gerçekleşti. Galatasaray taraftarı bana kızmasın. Onları yüzüstü bırakmadım. Galatasaray hâlâ kalbimde."

[/FONT]
[FONT=&quot]Ndiaye: "Galatasaray'ı takip ediyorum, tekrar lider olduk. Şampiyon olacağımıza %100 inanıyorum."

[/FONT]
[FONT=&quot]Ndiaye: "Maaşların ödenmemesi bizi olumsuz etkilemedi. Zaten ilk yarı hep zirvedeydik. Ben ve takım arkadaşlarım para için değil, Galatasaray forması için mücadele ettik. Elimizden gelenin en iyisini yaptık."[/FONT]

Kümeye düşmeleri çok olası sezon sonu zorlayalım alırız belki.

Cenk çok güzel koymuş. Eline ayağına sağlık.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt