#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

böyle oynarsa sabriden alır formayı mükemmeldi bugün

cok cok begendim bugun harika oynadi gorevini yerine getirdi :007:

Sabri'den forma falan alamaz kimse Dani Alves gelse de onu oynatır teknik heyet :D

Serkana büyük alkışlar yolluyorum cidden . İleri çıkışları ve kademe anlamındaki başarısıyla göz doldurdu . Keşke ALi Turan ı hiç denemeseydik sağda

Bravo Serkan. İleri-geri iyi çalıştı bugün. Kanat ortasaha oyuncularımız iyi olmasa da defansa yardım etmeleri de bir nebze rahatlattı kanat beklerimizi.

Kusursuz oynadı. Henüz daha 20'li yaşların başında. Büyük potansiyel var. Çok beğendim, çook....

Gelişme gösteren oyuncu profilinin en iyi örneği.

Çok çok iyi.

Nazar değmesin.

Serkan gibi futbolcun varken Ali Turan'ın oynaması ilginç bir tercihti zaten.Geç de olsa doğruyu bulduk.Serkan iyi oynuyor.Formayı almak için Sabri'nin çok çalışması lazım.:D

Bir ara Oğuz hocayı gördüm maçta. Mutlaka kıyıya köşeye bir yere kaydetmiştir ismini. Umarım gelecek hafta Karabük maçında da iyi bir performans sergileyip, milli takıma seçilir Serkan.

Helal olsun Serkan. Maşallah diyelim.

Hiç beğenmezdim kendisini ama birkaç maçtır oynadığı futbola kötü demek imkansız.İnşallah böyle devam eder.

Nihayet doğruyu bulduk. Sağ kanadı bırakmaz bence.

Kendisinin bu performansı ilerde Sabri'yi sağ açık olarak kullanmamıza yardımcı olabilir.

bir pozisyonda Ibrahim Akin ceza sahasinin icinde onu gecmeye calisti, Sabri olsa o pozisyonda calimi coktan yerdi ama Serkan topa dikkatli bakarak calimi yemedi, I. Akinin acisini iyi kapatti, cok iyi kademeye giriyor

Kendisini geliştirebilirse küçük çaplı bir Lahm etkisi yaratabilir.Bu da bizim için çok iyi olur.Bilerek oynayan bir sağbek.Sabri gibi savruk değil.

bir pozisyonda Ibrahim Akin ceza sahasinin icinde onu gecmeye calisti, Sabri olsa o pozisyonda calimi coktan yerdi ama Serkan topa dikkatli bakarak calimi yemedi, I. Akinin acisini iyi kapatti, cok iyi kademeye giriyor

orada ayrica kendi hata yapti ilk pozisyonda ama cokta iyi kostu geri

profesyonelce rakibi ite kaka durdurdu once sonra ise ayakta kalip calim yemedi

ayni seyi gormusuz ne guzel

cok iyi bir sag bek oluyor serkan

Geri
Üst Alt