İsmail Aysal
Parçalı Üye
- 25 Ocak 2009
- 2.583
- 583
- 1.853
Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş
ne kadar yerli oyuncumuz iyi olursa o kadar iyi bizim için.
ne kadar yerli oyuncumuz iyi olursa o kadar iyi bizim için.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle, burasi cok önemli.
Artik 2-3 mactir ilk 11 de oyniyor, bugün daha rahat, daha iyi bir oyun bekliyorum serkandan.
Asıl mevkisi sağbek değil denmişti, asıl mevkisi neresiydi?
Asıl mevkisi sağbek değil denmişti, asıl mevkisi neresiydi?
ali turan stoper kızmayın artık
serkan kurtuluş asıl yeri ortasaha olan ortasahada defansif önlibero sağ kanat ve solkanatta oynayan bir futbolcudur tekniği çok iyidir ki bunu bir galatasaray maçında baya gördüm kendisi bursada oynarken savunmamızı epey yormuştu ki daha 17 yaşındaydı o zamanlar 16 yaşındayken avrupanın dev kulüpleri barcelona ve manchester united henüz serkan kurtuluş 16 yaşındayken onu istemiş takip etmişti sercan ve volkandan önce serkan kurtuluş vardı serkan ne sağbek ne solbektir ben ortasahada oynamasından yanayım 2. bir arda patlaması yaşatacağına eminim keza kıvrak çalımları olan tekniği üst düzeyde ortaları çok iyi bir kanat oyuncusu ama defansif önliberoda oynayabilir çünkü hiç mevkisi omayan sağbekte ve solbekte elinden geleni en iyi şekilde yapıyo defansif yönü iyi yani ondan bir çok yerde yararlanabiliriz ki serkan daha 20 yaşında ileride çok iyi bi oyuncu olabilir her mevkiye alternatif sağbek solbek sağkanat solkanat defansif önlibero e daha ne olsun çocuk asıl mevkisinde oynamıyor yahubu arada bursaspordan muhammet demirin sözleşmesi bitiyomuş galatasaray onuda alsın bi zahmet
![]()
sağ kanatta sabriyle beraber de oynayabilir. sabri sag acıkta daha verimli olacaktır
sağ kanatta sabriyle beraber de oynayabilir. sabri sag acıkta daha verimli olacaktır