Hasan Yıldız
Parçalı Üye
- 6 Temmuz 2009
- 3.545
- 0
- 1.306
Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş
Yedek bile olamaz ve her maç 11'de ilginç.O-la-maz yedek olamaz.
Yedek bile olamaz ve her maç 11'de ilginç.O-la-maz yedek olamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 yildan fazla bir süreden fazla sürekli futbol izliyorsan ve biraz da zekan yüksek ise bu isi cözmek pek zor olmasa gerek. ne eski futbolcular var futboldan zerre cakmayan. kücümsemek istemiyorum ama Türkiye de futbol bilgisi asiri eksik. biz almanyada amatör liglerde daha iyi futbol egitimi görüyoruz. cünkü burda is bilmeyene is verilmiyor. Türkiye de ise maalesef torpil hayatin kurali olmus.
Serkan iyidir, en azından Sabri sakat veya cezalıyken her zaman ihtiyaç duyulur. Bugün şanssızdı takım olarak kötüydük, o da etkilendi. Ayrıca rüzgar, stad vs... etkenler buna dahil. Bu çocuğu böyle bir ortamda harcamak kötü.
Bence bu zamana kadar iyi oynuyordu , G.ünaldan çalım yiyebilir ama o pozisyonda yapışacaksın adama, kolundan formasından çekeceksin kısacası agresif davranacaktın en büyük eksikliği bu Serkan'nın hem çok kötü Bank Asya oyuncusu olayına girmeyin.
Bunuda aşacabileceğini düşünüyorum sonuçta bu adam bize gelmeden Sağ açık oynuyordu.Defansif olarak hemen mükemmel işler beklemeyin.
Uzun zamandır böyle ama. Belki çok iyi bir yedek olacak ama bazen ayağına beton dökülmüş gibi kalıyor o fit görünümüne rağmen.
Rijkaard bu takıma ne kattı 1 tane örnek gösterin dişimi kırcam diye yırtınıyordunuz. Alın size örnek. Serkan, Rijkaard zamanında mükemmel bir top oynuyordu. Rijkaard ile 1 sene daha çalışşa ülkenin en iyi sağ-bekini kazanıyor olacaktık.
Rijkaard bu takıma ne kattı 1 tane örnek gösterin dişimi kırcam diye yırtınıyordunuz. Alın size örnek. Serkan, Rijkaard zamanında mükemmel bir top oynuyordu. Rijkaard ile 1 sene daha çalışşa ülkenin en iyi sağ-bekini kazanıyor olacaktık.
Dünkü oyunu Galatasaray kariyerinin en kötü oyunuydu, kabul. Kazımdan destek alamayınca ortada bir yem gibi kaldığı çok açık. Maç boyunca İBB sürekli sol kanattan yüklendi. Golün ordan gelmesi tesadüf değil. Açık alanda hantal kalıyor Serkan. Ama Gökhan Ünal'ın deparına Sabri bile zor yetişirdi. İlk pozisyonda faul yapmamasını da tecrübesizliğine veriyorum. Son dakikalarda benzer pozisyonda faul yapıp durdurmuştu.
20 yaşındaki bu çocuğu iki maçla harcayanlara söylüyorum; Sabri'den daha iyi bir sağ bek alınmadığı sürece Serkan'a laf atmanız, gitmesi gerek demeniz saçma. Takımda Serkan'dan önce gitmesi gereken o kadar kişi var ki...