#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

Yedek bile olamaz ve her maç 11'de ilginç.O-la-maz yedek olamaz.

:D 10 yildan fazla bir süreden fazla sürekli futbol izliyorsan ve biraz da zekan yüksek ise bu isi cözmek pek zor olmasa gerek. ne eski futbolcular var futboldan zerre cakmayan. kücümsemek istemiyorum ama Türkiye de futbol bilgisi asiri eksik. biz almanyada amatör liglerde daha iyi futbol egitimi görüyoruz. cünkü burda is bilmeyene is verilmiyor. Türkiye de ise maalesef torpil hayatin kurali olmus.

Aynen katiliyorum, az önce FB-GS U17 maçini seyrettim, oynadiklari futbol rezalet ötesi, savunmadan oyun kuran, kurabilen bir tane futbolcu yok.. Top sisiriyorlar sadece.. Bunlar Galatasaray'in gelecegi olacak...

Cidden Belçika'da amatör takimlar daha iyi futbol oynuyor, önce genel olarak takima taktik vermek yerine, birer birer futbolcularla ilgileniyorlar, bunu yaptiklari için hep iyi futbolculari onlar çikariyor, biz transfer ediyoruz...

Serkan iyidir, en azından Sabri sakat veya cezalıyken her zaman ihtiyaç duyulur. Bugün şanssızdı takım olarak kötüydük, o da etkilendi. Ayrıca rüzgar, stad vs... etkenler buna dahil. Bu çocuğu böyle bir ortamda harcamak kötü.

inanılır gibi değil.

İki maçtır kötü. Sabri de orta sahada kötü. Serkan'ı yedeğe çek, Sabri'yi sağ beke monte et ve orta sahada da hiç şans vermediğin Yekta'yı oynat Hagi. Birşey kaybetmnezsin.

Bence bu zamana kadar iyi oynuyordu , G.ünaldan çalım yiyebilir ama o pozisyonda yapışacaksın adama, kolundan formasından çekeceksin kısacası agresif davranacaktın en büyük eksikliği bu Serkan'nın hem çok kötü Bank Asya oyuncusu olayına girmeyin.

Bunuda aşacabileceğini düşünüyorum sonuçta bu adam bize gelmeden Sağ açık oynuyordu.Defansif olarak hemen mükemmel işler beklemeyin.

Sabri sağ bek, bu sağ iç oynasa daha verimli olur.

Bence bu zamana kadar iyi oynuyordu , G.ünaldan çalım yiyebilir ama o pozisyonda yapışacaksın adama, kolundan formasından çekeceksin kısacası agresif davranacaktın en büyük eksikliği bu Serkan'nın hem çok kötü Bank Asya oyuncusu olayına girmeyin.

Bunuda aşacabileceğini düşünüyorum sonuçta bu adam bize gelmeden Sağ açık oynuyordu.Defansif olarak hemen mükemmel işler beklemeyin.

Gökhan Ünal ağır bi adam.O bile Serkan'ın yanından rüzgar gibi geçti.Beklerimiz çok ağır.Çağlar'da aynı şekilde maç boyu 1 bindirme dahi yapmadığı için defansif olarak çok iyi oynadığı zannediliyo hep.Serkan bek için uygun değil bana göre.

ne hızlı ne de fiziken güçlü , mutlaka kiralanmalı.Forumda Serkan için Sabri'den iyi diye ateşli bir şekilde savunan arkadaşlara selam olsun.

Rijkaard bu takıma ne kattı 1 tane örnek gösterin dişimi kırcam diye yırtınıyordunuz. Alın size örnek. Serkan, Rijkaard zamanında mükemmel bir top oynuyordu. Rijkaard ile 1 sene daha çalışşa ülkenin en iyi sağ-bekini kazanıyor olacaktık.

Rijkaard bu takıma ne kattı 1 tane örnek gösterin dişimi kırcam diye yırtınıyordunuz. Alın size örnek. Serkan, Rijkaard zamanında mükemmel bir top oynuyordu. Rijkaard ile 1 sene daha çalışşa ülkenin en iyi sağ-bekini kazanıyor olacaktık.

ne mükemmeli beyler.dalgamı geçiyorsunuz anlamıyorum

Rijkaard zamanındaki yazdıklarınızı arattırmayın bana.

Serkan hiç bir zaman mükemmel oynamadı ki.

Pardon ? Oynadı da biz mi göremedik. :o

Adamın asıl mevkisi sag acık gelen giden solbek oynattı

Sagacıkdada oynasa bir sey yapamazki sol bekde yapsın a2'ye yollayın karın tokluguna oynasın

:lol:

Dünkü oyunu Galatasaray kariyerinin en kötü oyunuydu, kabul. Kazımdan destek alamayınca ortada bir yem gibi kaldığı çok açık. Maç boyunca İBB sürekli sol kanattan yüklendi. Golün ordan gelmesi tesadüf değil. Açık alanda hantal kalıyor Serkan. Ama Gökhan Ünal'ın deparına Sabri bile zor yetişirdi. İlk pozisyonda faul yapmamasını da tecrübesizliğine veriyorum. Son dakikalarda benzer pozisyonda faul yapıp durdurmuştu.

20 yaşındaki bu çocuğu iki maçla harcayanlara söylüyorum; Sabri'den daha iyi bir sağ bek alınmadığı sürece Serkan'a laf atmanız, gitmesi gerek demeniz saçma. Takımda Serkan'dan önce gitmesi gereken o kadar kişi var ki...

Dünkü oyunu Galatasaray kariyerinin en kötü oyunuydu, kabul. Kazımdan destek alamayınca ortada bir yem gibi kaldığı çok açık. Maç boyunca İBB sürekli sol kanattan yüklendi. Golün ordan gelmesi tesadüf değil. Açık alanda hantal kalıyor Serkan. Ama Gökhan Ünal'ın deparına Sabri bile zor yetişirdi. İlk pozisyonda faul yapmamasını da tecrübesizliğine veriyorum. Son dakikalarda benzer pozisyonda faul yapıp durdurmuştu.

20 yaşındaki bu çocuğu iki maçla harcayanlara söylüyorum; Sabri'den daha iyi bir sağ bek alınmadığı sürece Serkan'a laf atmanız, gitmesi gerek demeniz saçma. Takımda Serkan'dan önce gitmesi gereken o kadar kişi var ki...

bence antep lig maçında daha felaketti izledim o maçı ve kahrettii beni...dün kü maçta da antep maçında da sahanın en kötüsü idi...

ortalamanın üstüne çıkabilecek potansiyel var onda... ama kendini güçlendirmesi gerekiyor...

Kaleci olursa Zapatadan daha iyi oynayabilir bir de orda denemek laızım :D

Geri
Üst Alt