#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

tüh kötü olmus ne güzel rotasyonda forma sansi buluyordu simdi sabrinin yoklugunda ali turana katlanacagiz

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’ nın Medical Park Antalyaspor maçı sonrasında sakatlanan iki futbolcusuyla ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

Ayak bileği ön taraf bağında kopma olan Serkan Kurtuluş’un tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun çekilen MR’ında ayrıca kemik arası zarında kanaması olduğu görülmüştür.

Kasığında birinci derece zorlanma olan Hakan Balta’nın çekilen MR’ı sonrasında tedavisine başlanmıştır.

OHAAAAAAAAAAA ya . Ulan nedir bu sağ beklerden çektiğimiz :s

Sakatlığı çok üzücü.

Ne şanssız takımız ya.

Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda döner takıma... Eksikleri var, ama elinden geldiğince mücadele ediyordu maç boyunca.

Tamda yükselişe geçtiği dönemdi. Bu sağbek bölgesinde hakikaten bir şansızlık var.

Son maçlarda gayet iyiydi. Umarım çok uzun süreli bir sakatlık değildir.

Bu ne şanssızlıktır arkadaş:o

Biz cidden gelmiş geçmiş en uğursuz takım olduk.

yani kaç hafta oynamayacak?

Yahu çok iyi gidiyordu. Çok kötü oldu bu. Ali Turan'ın oynaması çok kötü olur. :(

Bağlarda kopma varsa bence 2-3 hafta yok en az.

Zor zahmet ülkeye 18-19 yaşında futbolcu çıkartıyoruz adama şans veriyoruz gelsin elin adamı sakatlasın. üstüne birde serkan sarı kart yesin sedyeyle götürülürken. Yazıklar olsun böyle futbola.

Zor zahmet ülkeye 18-19 yaşında futbolcu çıkartıyoruz adama şans veriyoruz gelsin elin adamı sakatlasın. üstüne birde serkan sarı kart yesin sedyeyle götürülürken. Yazıklar olsun böyle futbola.

Antalya'nın kasap futbolundan oldu bunlar. Gencecik çocuklara afedersiniz öküz gibi dalıyorlar.

Emre'nin de bacağının kırılmaması şans.

Benim korkum dönünce eski formunu yakalayabilir mi acaba ?

Sezonu kapatti haberi dogru mu?

Eger kesin degilse bir bilgi var mi ne kadar sure sahalardan uzak kalacak?

Ali Turan'i gormek istemiyorum sag bekte bir daha. Olmaz, olmamali..

Lanet gibi birsey var basimizda, ben anlamiyorum ne oldugunu gercekten..Nedir bu sakatliklar?

Bu sanssizlik olamaz, bunun arkasinda birsey var ve arastirilmali..

Ayak parmağındaki kaslardan birinde kopma varmış.

Doktor değilim ama sezonu kapattığını düşünmüyorum.

Antalya maçlarında sakat vermekten bıktım. Bu kasaplara biri dur demeli yahu. Bir gün sırf şerefsizleri sakatlamak için oynayacaksın. Vereceksin bacağını eline hepsinin.

Geri
Üst Alt