#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

Kimse Sabri'yi sağbeke hapsetmeye çalışmasın. Sabri hücum gücü sağ açıkta daha faydalı olur. Sabri'ye edilen hakaretleri hatırlıyorum. Orta sahamız zayıf iken sağbeki mi kollayacak yoksa sağdan bindirme mi yapacak.

Sabri'yi sağbeke hapsetmeye çalışanlar, bakıyorum gamsız Aydın'a tek laf etmiyorlar.

yapma allah aşkına Serkan'ın fiziği kötüyse resmen eleştirmek için eleştiriyosunuz.hakkını verin şu adamın adam ilk geldiğinde ne haldeydi fiziken şimdi ne hale geldi yapmayın etmeyin böyle gençlere zaman vereceksin zaten ülkede sağ ve sol bek yetişmiyor pek böyle adamlarıda kazanmak lazım

Serkanın fiziği çok kötü.

Rezalet sarı görünce çıkarmasını beklemiştim Hagi'den.Şaşıran da yoktur herhalde atılmasına

Gördüğü kırmızı kart yüzünden acımasızca eleştirilmemesi gerekir.

Elinden geldiğince çabalıyor.

Sağbekte Sabri sağlamken oynatılmasına gerek yoktu.

Sabri-Servet-Hakan-Insua

Cana-Ayhan

Culio

dizilişi ile çıkabilirdik.

Ne Insua nede Serkan'dan Galatasaray'ın bekleri olamaz. Hagi'nin de artık bunu görmesi gerek.

Çok düşüş var bir kımıldama oldu fakat abisi gibi fazla gelişmez sonra anadolu yolu gozukur.

Gördüğü kırmızı kartın asıl mimarı gamsız ve tembel Aydın'dır!. Aydın sağ tarafı yolgeçen hanı yaptı.

Hala cok heycanli ve dengesiz oynuyor. Bu gidisle sezon sonu gönderilir.

belkide sağbekte öldürmüşüzdür böylesine büyük bi yeteneği . arkadaş kaç kere dedim serkan kurtuluş ortasaha. sağ kanat ,sol kanat ,hatta 2.bi önlibero gibi oynar. bu çocuk büyük yetenek ama ortasaha için. 16-17 yaşlarında parladı,18 yaşında galatasaray defansını perişan etti bir maçta .:).serkan ortasahada oynamalı bu kadar basit.

Bu saatden sonra Serkan'i kimse orta sahada denemez gibi geliyor bana. Sezon sonuda zaten ya kiralanir yada satilir.

Ben bu adamı sevmiyorum yakında anadolu yolları görecek gibi :(

ne büyük scoutlar varmis burda. peh peh peh. valla harcaniyorsunuz burda. Serkan da yetenek diye bir sey yok. dümdüz bir futbolcu. klasik olcak ama bu adamda is olsa Bursa gibi kulüp bukadar kolay birakmazdi. altin tepside sundular bunu bize resmen. ha ara sira idare eder mi? edebilir. ama sag bekimiz serkan olacaksa kapatalim bu dükkani yani.

ne büyük scoutlar varmis burda. peh peh peh. valla harcaniyorsunuz burda. Serkan da yetenek diye bir sey yok. dümdüz bir futbolcu. klasik olcak ama bu adamda is olsa Bursa gibi kulüp bukadar kolay birakmazdi. altin tepside sundular bunu bize resmen. ha ara sira idare eder mi? edebilir. ama sag bekimiz serkan olacaksa kapatalim bu dükkani yani.

Barcelona iyi oyuncu olsa Pique'yle ,Fabregas'ı bırakmazdı.Serkan gitmek istiyordu ve o dönem bonservisi için 1 M.€ ödedik.

Uğur Uçar boşa harcandı. Serkan'da gider bence.

Serkan güven veriyor maçlarda, hatta defansif yönden Sabriden daha çok güveniyorum...

Sabri kadar tecrübeli değil ve sürekli oynamıyor. Ama kendisini bulursa sabri-serkan yıllar boyu o mevkiyi alıp götürürler.

İyi bir alternatif işte. Ne kadar skor yorumcusu varmış yahu. İyi ki bir kırmızı kart gördü. Maç boyunca destek vermeyen Aydın var orada, işin o yönünü düşünen yok. Adam 20 yaşına henüz girdi bunu da düşünen yok. Biraz sabredin.

Eksik yönleri var tabi. Hücumcu yönünü geliştirmesi gerek. Canını dişine takarak oynuyor. Elbet eksik yanlarını geliştirir. Zaten Sabri varken sağ bekte o oynar. Serkan çok iyi bir alternatiftir. Yeri gelir sırıtmadan oynar.

Geri
Üst Alt