#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

Bugün 60 dakika ümit milli maçını izledim.Zannedersin sağ bekte ali turan toraman giray falan oynuyor.Bir kez bile çalım atmadı önüne adam geldiğinde bütün topları geriye oynadı.İnsan bir kez mi zorlamaz.İzlediğim dakikalarda başka hiçbir şey yapmadı aldı geri verdi hepsi bu.

Oynasın bu çocuk. Oynasın.

Hiç beğenmedim u-21'de.

Kesinlikle Sağ bek oynamamalı çok genç henüz ama hangi mevkide daha yararlı olur onu tesbit etmeli

top bu çocuğa gelince nedense hiç heyecana kapılmıyorum.

çünkü garanti oynuyor, hep GERİ PAS..

bi çalıma gireyim, şut çekiyim, güzel bi orta açıyım,milli takımda gökan gönülün yerini alıyım gibi düşünceleri yok.

yetinmeyi biliyor, helal olsun ona, ve onu Galatasaray da tutanlara.

Aslında bu çocuğu tutardım ama bugün istisnasız her topu önündeki adama çarptırmasına ne denir, bilmiyorum..

Bugün inanılmaz kötüydü. Neredeyse ayağına gelen her topu kaybetti.

Bugün futbol değil adam vurmaca oynadı. düz bir topçu üstüne bu saaatten sonra fazla birşey koyamaz gibime geliyor. Yusuf Onur Arıkan ondan daha faydalı olur.

Berbat ötesi... Böyle adamlar Galatasaray forması giyiyor, yazık...

Serkan'ı kaç defa canlı izledim, bundan Galatasaray'ın 3. sağbeki olur.Hiçbir zaman daha ilerisi olmaz.

Galatasaray A2 takımında dahi oynayacak kapasitede değil. Bank Asya topçusu olabilir ancak.

çok kapasitesiz bir oyuncu ne savunma ne hücüm yönü var galatasarayda yedek bile olamaz.böyle oyuncular ile formanın ağırlığı kalmadı.

Çaresizlikten kimlere umut bağlıyoruz?...Şu fırsatı bir daha kim verir ''büyük'' takımda?...Bu kadar da silik olunmaz,gitsin Güngören BS da oynasın.

Rijkaard zamanında daha mı iyiydi ben mi yanılıyorum. Bu formuyla sağ bek değil kulübe terk olur anca. Genç Balta resmen kaç maçtır. Hadi hayırlısı diyelim.

Serkan iyidir iyi.

Serkan iyidir iyi.

''İyi insan'' anlamında ise bir şey diyemem,kişisel tanışıklığım yok,efendi birine benziyor...Futbolculuğu için ise hep beslediğimiz umutlara hala karşılık verebilmiş değil,bir büyük takımda bundan fazla şansı zor bulur...Bu ''silik'' haliyle de parlak bir kariyer vaadetmiyor maalesef...

Gaziantep maçında bence en iyi futbolunu sergiledi. Performansı gün geçtikçe artıyor, Sabriyi bile ortasahaya iteledi.

Geri
Üst Alt