#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

müthiş oyunuyla antep maçındaki yerini de garantiledi!!! galatasaray gibi bi kulüpte oynayan oyuncunun hiç mi olumlu özelliği olmaz. gereksiz bi adam

Rijkaard zamanında çok çok iyi oynuyordu nedense.

rıkaardla ıyıydı bir nebze

ancak bir adam gokhan unal tarafından koşarak geçiliyorsa ve bu adam sag bekse olmaz arkadas

sol bekte hakan baltadan kurtulduk geldi sira sag beke!

aylardir bagiriyoruz bu cocuk topcu degil diye. burda millet hala "yok zaman verin, yok daha genc," vs diye atip tutuyor. bir sey biliyoruz da konusuyoruz heralde. öyle bos beles sallayacak adam degiliz. bu cocuktan topcu mopcu olmaz. ha bank asya da oynar belki. oda garanti degil ama.

aylardir bagiriyoruz bu cocuk topcu degil diye. burda millet hala "yok zaman verin, yok daha genc," vs diye atip tutuyor. bir sey biliyoruz da konusuyoruz heralde. öyle bos beles sallayacak adam degiliz. bu cocuktan topcu mopcu olmaz. ha bank asya da oynar belki. oda garanti degil ama.

muhteşemsin gercekten

Sen kimsin kardeş bilirkişi mi

Serkan iyidir, en azından Sabri sakat veya cezalıyken her zaman ihtiyaç duyulur. Bugün şanssızdı takım olarak kötüydük, o da etkilendi. Ayrıca rüzgar, stad vs... etkenler buna dahil. Bu çocuğu böyle bir ortamda harcamak kötü.

bu cocuk bu yükü kaldıramaz. gökhan ünaldan o yedigi calımı bana anlatmasın. bi yere kiralık verilsin sezon sonu. oynadıgı futbola göre karar veriririz geri dönsünmü dönmesinmi diye..

Sen kimsin kardeş bilirkişi mi

:D 10 yildan fazla bir süreden fazla sürekli futbol izliyorsan ve biraz da zekan yüksek ise bu isi cözmek pek zor olmasa gerek. ne eski futbolcular var futboldan zerre cakmayan. kücümsemek istemiyorum ama Türkiye de futbol bilgisi asiri eksik. biz almanyada amatör liglerde daha iyi futbol egitimi görüyoruz. cünkü burda is bilmeyene is verilmiyor. Türkiye de ise maalesef torpil hayatin kurali olmus.

Bu çocuğa ekmek yedirin ekmek..

Kemik gibi yemin ediyorum..

Gökhan Ünal'ı macın kahramanı yaptırdı baska söze gerek varmı ?

Serkan iyidir, en azından Sabri sakat veya cezalıyken her zaman ihtiyaç duyulur. Bugün şanssızdı takım olarak kötüydük, o da etkilendi. Ayrıca rüzgar, stad vs... etkenler buna dahil. Bu çocuğu böyle bir ortamda harcamak kötü.

serkan mı iyi??? farklı bir adamdan mı bahsediyoruz. bu adamın ne özelliği var? bir tane artı özelliğini söyle eyvallah diyecem. antep maçında da mahvetti maçı dün de. bu adam galatasaray da değil yedek a2 takımda bile oynayamaz. her toptan korkan herkesten çalım yiyen bir adamdan bahsediyorsun.

Gökhan Ünal'dan aynı pozisyonda 2 kez çalım yemeyi başardı. İlerde Kazım'a hiç yardım edemedi. Sıfır katkısı var takıma.

İlk önce Serkanın ilk bu takıma transferi hataydı zaten..Yani hepsinin ,yapılan tüm hatalı transferlerin yavaş yavaş çıkıyor acısı..Sen genç oyuncu alacaksan, alacağın oyuncunun senin alt yapıdaki oyunculardan bir farkı olması lazım..Bir kaç fiziksel ve teknik anlamda farklı özelliklere sahip olması gereklidir..

Ben Serkanın akıllı bir futbolcu olduğunu düşünüyorum..Fizik olarakta gelişebileceğini düşünüyorum..FAkat bu evreleri Galatasarayda yaşaması mümkün değildir.

Gökhan Ünaldan yediği çalımıda abartmayın..Adam haldır haldır bom boş üzerine geliyor..O adamda her ne kadar büyük takımlarda tutunamasada belli bir fiziksel ve teknik özelliklere sahip bir oyuncudur..Oraya Gökhan Gönülü veya Sabriyi koy o pızisyonda Gökhan Ünal ikisinide geçerdi...Adam çizgiye kadar inmiş bir kişiye atabilir ,tek bir adam var orada ama stoperler uyuyor..Senin ,benim gibi göz göre göre izliyor..

bu adam en fazla yedek olarak bu formayı giyer ve mümkünse de sahaya girecek olan en son 3. oyuncu olmalı.Dün resmen rezaletti, hiç bir şey yapamıyorsan indir ceza sahasına girmeden be adam.

Geri
Üst Alt