#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

Gelişmesi imkansız. Faul yapmaktan başka marifeti yok. Muhtemelen süper ligde en fazla 1-2 sezon oynar. o da bazı saçma hocalar yüzünden. Bank Asya ayarında bir adam. Belki orada bile fiziksiz diye tutmazlar.

Bu çocuğa Galatasaray'ın 2 sene önce tam 1 milyon € verdiğini düşününce hakkaten gülesim geliyor..

Cihan Haspolat'lıdan kötü olmayı başarabilen tarihteki ikinci sağ bekimiz.Dİğeri Ali Turan.

Ben de umudumu kaybetmeye başlıyorum artık. Taraftar baskısını kaldıramadı.

Futbolculuğu bıraksın bence.

yetersiz ve korkak ahh be ugur sakatlanmasaydın bunlar gelmeyecekti basımıza

futbolcu nasıl olmuş ilginç. ne özelliğini görmüşler. cihan haspolatlıdan bile kötü bence...

Sezon başında oynadığı maçlarda fena performans göstermemişti.hatta iyi bir sağ bek kazanıyoruz demiştik.Sakatlık çok etkilemiş kendisini.Gelişime açık yeneteklerini tümüyle kaybetmiş gibi.En iyi yaptığı iş olan orta yapmayı bile beceremiyor.Bu zamana kadar ki en büyük artısı genç olmasıydı ancak o kredisini de tüketmiş gibi duruyor.

Hantal adamdan bek olmaz. :(

şu dakika kontratını feshederim...

bu adama bir milyon euro ediyorsa, ben 10 ederim

bi insan sahada nasıl rezilleri oynar 2 mactır gösterıyor

Bu çocuğu Galatasaray'da gördükten sonra "ben de oynarım" diyorum. Serdar-Serkan Kurtuluş kardeşlerin babasının sanırım federasyonda tanıdığı var :) Bu kadar yeteneksiz çocuklarını ne kadar iyi pazarladıklarını düşününce...

Toptan, rakipten ve mücadeleden korkan bi adamı mahalle maçlarında bile oynatmazlar. Beni oynatmadılar ordan biliyorum.

bundan hic bisey olmaz sezon sonu yollanmali

Geri
Üst Alt