#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

kotu diyoruz da u21in vazgecilmezi ?

2hedj80.jpg

kötü değil zaten

sadece çok yavaş

kötü hemde rezalet... ciddi şekilde söylüyorum arkadaşlarla halısaha maçına aramıza almayız o kadar kötü futbolcu... ulan gökhan gönülün sol ayağının kılı kadar olmaz mı bir insan!!!

kötü hemde rezalet... ciddi şekilde söylüyorum arkadaşlarla halısaha maçına aramıza almayız o kadar kötü futbolcu... ulan gökhan gönülün sol ayağının kılı kadar olmaz mı bir insan!!!

Olmazsa olmasın da olmuyorsa Galatasaray da olmasın. bu adamı kım ne akla hızmet aldı anlamadım. ıkı sene mı oldu uc sene mı? bir adam zerre gelismez mi yaw? Bu sene ligin ikinci yarısında oynadıgı maclarda ne kadar, ama ne kadar kotuydu..

yuh be yorumlara bak çocuk daha 90lı napsın bu seneki kötü takımda o paf takımından öve öve bitiremediğiniz gençlerle aynı yaşta .

ilk 25 e almam kendisini o derece kötü ,,,,,,,gönderilmeli..

Bakalım Fatih Terim adam edebilecek mi. İyi bir başlangıç yaptı.

Kartalspor için fena bir transfer olmaz. Adana Demir de başarılı olabilir.

Dönüşte git bi zahmet serkan efendi

sağ bekte sittin sene oynayamaz adam bursada 4-4-2'de o zamanlar samet aybaba varken sağ iç oynuyordu ve başarılıydıda Hagi'de Fener maçında orta sahada denemişti oyunun belli bir bölümünde orta 3'lüde denenmeli hızlı bir oyuncu değil çıktığı zaman geriye dönemiyor ama orta sahada kendini gösterebilir kumaşı yok değil ama 3 senedir kendini 1 gram geliştirmediği açıkça görülüyor 1-2 sene kiralık gitmeli aslında geçen sene pafta oynucağına kiralık gitseydi kendini geliştirebilirdi.

yuh be yorumlara bak çocuk daha 90lı napsın bu seneki kötü takımda o paf takımından öve öve bitiremediğiniz gençlerle aynı yaşta .

hacı problem o zaten genç diye alınmaz ki bi adam yada takımda tutulmaz, tek başına gençlik bir işe yaramıyor. galatasaray'da oynuyacak yetenekde olur o zaman al amenna. yoksa paf takımda var böyle topçular.

Serkan'ın kulüp bulma gibi bır sorunu olmaz.

Bugün 10'dan fazla STSL kulübü Serkan'ı havada kapar.

Serkan'ın kulüp bulma gibi bır sorunu olmaz.

Bugün 10'dan fazla STSL kulübü Serkan'ı havada kapar.

bjk maçında hoca serkanı ikinci yarıda queresma karşısından çıkarmak zorunda kaldı. yerine aldığı adam ise aydındı.

aydın bile sağbek olarak serkandan daha iyi. artık serkan nasıl bir topçu anlatmaya gerek yok

Bu çocuk noldu futbolumu bıraktı acaba ?? A takım kadrosunda görülmüyor..Akıbeti ne acaba ?

Gider A2'de oynar heralde. Fatih Terim kadro dışı bırakmıştı ve transfer döneminde bir yere gitmedi. Belki sezon içinde affedilip takıma döner. Yorucu bir fikstür görünüyor ve kim olursa olsun rotasyon oyuncusuna ihtiyaç var.

Gider A2'de oynar heralde. Fatih Terim kadro dışı bırakmıştı ve transfer döneminde bir yere gitmedi. Belki sezon içinde affedilip takıma döner. Yorucu bir fikstür görünüyor ve kim olursa olsun rotasyon oyuncusuna ihtiyaç var.

Rotasyon tamam da sağ bekte oynuyor. Orda da Sabri-Eboue-Ujfa var. 1 dk bile oynayamaz :D

Rotasyon tamam da sağ bekte oynuyor. Orda da Sabri-Eboue-Ujfa var. 1 dk bile oynayamaz :D

Gör bak Ujfa stopere geçmek zorunda kalacak. Zan bu tempoyu kaldıramaz, sakatlanır. Sabri-Eboue'den biri sakatlansa yine iş düşer ona. İyi veya kötü, ben bu fikstürle kadronun en az 26-27 kişiden oluşması gerektiğini düşünüyorum.

2 yıl önce falan acayip umutluydum bu çocuktan :o

Abisinin yarısı bile olamadı.

Gör bak Ujfa stopere geçmek zorunda kalacak. Zan bu tempoyu kaldıramaz, sakatlanır. Sabri-Eboue'den biri sakatlansa yine iş düşer ona. İyi veya kötü, ben bu fikstürle kadronun en az 26-27 kişiden oluşması gerektiğini düşünüyorum.

Rotasyonu güçlendirmek için Volkan Şen'i biz almalıydık ayrıca Culio gitmemeliydi öyle de rotasyon güçlendirdi ama Serkan'la rotasyon falan güçlenmez :o

Geri
Üst Alt