#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

"sabriden hiçbir şey öğrenmez mi insan" demişim, sabriden hız öğrenmez mi değil

Kurduğun cümleyi bir daha oku;sen bile benim anladığımdan başka bir mana çıkaramayacaksın...Hem Sabrinin hızı ve hırsından başka vasat üstü bir meziyeti yok,birilerinin örnek almak isteyebileceği...

Sabri çok istekli bir oyuncu ve onemli maçlar'daki mucadelesi onun eksiklerini kapatabiliyor ama Serkan'da hirs, guç, hiz yok ve çok zayif bir oyuncu, Gs'a layik degil. Kanatlar'da Gokhan gonul gibi bir oyuncu lazim

yazık,hafta sonu gene cok küfür yiyecek

inşallah öyle bir rezil olursunki buakşam birdaha adın anılmaz bu kulüpte.

halısaha maçına çağırmama seni zavallı...

yazıklar olsun böyle adamlar formayı giyiyor...

Öne çıkan hiçbir özelliği yok ne hücümu iyi ne defansı hızı mücadeleciliğide yok, vasat bir adam.

2. ligte bile oynayamaz.Mustafa sarpta dahil olmak üzere açık ara 4 büyüklerde oynayan en kalitesiz oyuncu

doymus adam, kendini gelistirmek icin bir halt yapmayan adam, yoksa bu halde olmazdi

berbat oynadi yine sezon sonu yallah bank asya ancak orda oynar

İnşallah taraftarımız Sabri'nin değerini iyice kavramıştır.

17 yaşında geldi kulübe. 17 yaşında eminim daha iyi oynuyordur.

Takımın en kötüsüydü, yaşı genç çalışıp kendini geliştireceğine sürekli geriye gidiyor.

17 yaşında geldi kulübe. 17 yaşında eminim daha iyi oynuyordur.

bunu demek istiyorum bende

"Galatasaraya geldim, tamamdir bu is" dercesine oturuyor herif 3 yildir, bir gram gelisme yok, brak kendini gelstirmeyi, daha kötü bile oyniyor.

bellinzona maci falan, 2-3 maci vardi ilk geldiginde, baya memnun kalmistim performansindan ...

Bu adam bursali ve Gs'i sabote ediyo, baska bir sebep bulamiyorum, ben'de sag bek oynuyorum, o maçta oynat beni eminim ondan iyi oynardim, adam daha top kontrol etmeyi bilmiyo, taç kullanmasi bilmiyo, pas atmasi bilmiyo, oyuncu markaj almayi bilmiyo, ne ozeligi var bunun?

bu çocugun iyi oldugunu iddia eden futbol aydınları vardı nerede onlar?

Geri
Üst Alt