Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi bir yedek olur takımda mutlaka kalmalı.
ben böyle yeteneksiz adam görmedim ulan uğur uçar'ın suçu neydi yollandı.uğur uçar bunun yanında maicon gibi kalıyor.
nerden buldular bunu ?
Artık seni savunamayacağım Serkan
Serkan oyuna çok iyi konsantre olan bir futbolcu. Bu kadar konsantre olan, rakibe karşı tetik futbolcu görmedim. Rakibe iyi kötü girişmekten çekinmiyor, yani bazıları gibi saklanmıyor! Hücumda da iyi. Gelişigüzel dandun değil, düşünerek atak yapıyor. Benim anlamadığım Serkan' ın yavaşlığı! Serkan neden bu kadar yavaş? Belki Servet, Gökhan kadar yavaş değildir ama, bir sağbekin gerektiğinde bir atlet kadar hızlı olması gerekiyor.
Serkan oyuna çok iyi konsantre olan bir futbolcu. Bu kadar konsantre olan, rakibe karşı tetik futbolcu görmedim. Rakibe iyi kötü girişmekten çekinmiyor, yani bazıları gibi saklanmıyor! Hücumda da iyi. Gelişigüzel dandun değil, düşünerek atak yapıyor. Benim anlamadığım Serkan' ın yavaşlığı! Serkan neden bu kadar yavaş? Belki Servet, Gökhan kadar yavaş değildir ama, bir sağbekin gerektiğinde bir atlet kadar hızlı olması gerekiyor.
bin kere dedim bıkmıycam serkanı sağbekte öldürdük o yüzden gitsin başka takıma .yazık etti bizde kendine .adamın asıl yeri ortasaha !
oynadıo oynadı asıl yeri ortasaha zaten .adamın bize gelmeden önce sağbek oynamışlığı yoktu .