#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

iyi bir yedek olur takımda mutlaka kalmalı.

iyi bir yedek olur takımda mutlaka kalmalı.

ironi herhalde.

yoksa serkanı top toplayıcının yedeğinin yedeği olarak bile tutmazdım takımda.

trabzonu izliyorsun, serkan balcı sağbekte hem defansta var hem ataklarda

feneri izliyorsun, gökhan gönül kısıtlı yeteneklerini en mükemmel şekilde kullanıyor.

abi bizim sağbek, yıllardır Allaha emanet.ama serkan kurtuluş gelinen son noktadır, bundan kötü olamaz herhalde.

Seni bu takıma niye aldılar acaba yetenesiz bir futbolcu.

eşşek bile aynı çukura ikikere düşmez.ben serkanı sayamadım aynı hatayı kaç kere yaptığını.

ben böyle yeteneksiz adam görmedim ulan uğur uçar'ın suçu neydi yollandı.uğur uçar bunun yanında maicon gibi kalıyor.

nerden buldular bunu ?

Acilen kovulmalı bu çocuk bank asyada bile ilk 11 oynayamaz.

Çok futbolu çok bilmiş Adnan Sezginin fiyaskolarından sadece bir tanesi...Bundan onlarca olunca bu hale geliyorsunuz...

Adnan Polat yatacak yerin yok.....

Artık seni savunamayacağım Serkan

Artık seni savunamayacağım Serkan

Ben de ümidimi kaybediyorum:) Ama şu var; yaptığı o bariz hata olmasa fena oynamadı aslında. Hücuma katkısı açısından en verimli maçıydı bana göre. Yaşı kaldıramadı Galatasaray'da oynamayı. Kiralık da verilse gönderilse de gıkımı çıkarmam artık.

iyi yedek olur

O kadar yetersiz ve kapasitesiz ki. Sene sonu kesin gönderilmesi lazım. Adamın üstüne giderken kendi bile geçemeyeceğini biliyor resmen.

Serkan oyuna çok iyi konsantre olan bir futbolcu. Bu kadar konsantre olan, rakibe karşı tetik futbolcu görmedim. Rakibe iyi kötü girişmekten çekinmiyor, yani bazıları gibi saklanmıyor! Hücumda da iyi. Gelişigüzel dandun değil, düşünerek atak yapıyor. Benim anlamadığım Serkan' ın yavaşlığı! Serkan neden bu kadar yavaş? Belki Servet, Gökhan kadar yavaş değildir ama, bir sağbekin gerektiğinde bir atlet kadar hızlı olması gerekiyor.

Serkan oyuna çok iyi konsantre olan bir futbolcu. Bu kadar konsantre olan, rakibe karşı tetik futbolcu görmedim. Rakibe iyi kötü girişmekten çekinmiyor, yani bazıları gibi saklanmıyor! Hücumda da iyi. Gelişigüzel dandun değil, düşünerek atak yapıyor. Benim anlamadığım Serkan' ın yavaşlığı! Serkan neden bu kadar yavaş? Belki Servet, Gökhan kadar yavaş değildir ama, bir sağbekin gerektiğinde bir atlet kadar hızlı olması gerekiyor.

Oyuna konstantre olduğu son Antalya maçındaki asistiylede belgelendi.

Haklısın serkan müthiş bir sağ bek

bin kere dedim bıkmıycam serkanı sağbekte öldürdük o yüzden gitsin başka takıma .yazık etti bizde kendine .adamın asıl yeri ortasaha !

Yahu orta saha oynayabileceğine dair nasıl bir ışık görebiliyorsun da bunu diyebiliyorsun!...Her bakımdan ''Silik'' bir adam işte...

Bursaspor'da iken bu adam bir kere orta saha oynamadı, abisi ile karıştırmışındır sen, black man lover aka zeren kardaş.

oynadıo oynadı asıl yeri ortasaha zaten .adamın bize gelmeden önce sağbek oynamışlığı yoktu .

la adam zaten oynadığı resmi maç sayısı bir elin parmaklarını geçmezken bize geldi, sağ bek olarak geldi. kimi kandırıyorsun? ebonylere takıl sen, boşver serkanı falan.

Geri
Üst Alt