#20 Serkan Kurtuluş

Cevap: #23 Fatih Serkan Kurtuluş

tamam romantik isyankar kardaş. serkan tam bir kutudan kutuya oyuncu, alıyor veriyor, basıyor, ısırıyor, tam senlik.

Whoa çok güzel ayar verdin bana, ibret aldım şu anda.

Bu kadar yeteneksiz bir adam hiç görmemiştim.

bu adamın bu formayı giymesinden utanıyorum bank asya da kadroya oynayamaz

sadece bi kayıp olcak bu benim fikrim .ilerde görürüz. bize gelen herkes sağbek furyasına katılyo mutlaka .alituran,serkan kurtuluş .....

tamam romantik isyankar kardaş. serkan tam bir kutudan kutuya oyuncu, alıyor veriyor, basıyor, ısırıyor, tam senlik.

tamam romantik isyankar kardaş. serkan tam bir kutudan kutuya oyuncu, alıyor veriyor, basıyor, ısırıyor, tam benlik.
:b5:

Whoa çok güzel ayar verdin bana, ibret aldım şu anda.

:asd: :D

bin kere dedim bıkmıycam serkanı sağbekte öldürdük o yüzden gitsin başka takıma .yazık etti bizde kendine .adamın asıl yeri ortasaha !

Serkan orta saha filan değil Okul takımında bile kanat oyuncusuydu bilip bilmeden sallamayalım... bursa erkek lisesi takım kaptanıydı .. yok ortasahdyı yok şöyleydi filan yorumlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaktan başka bişey değil

Pas atmasını beceremeyen ve Gökhan Ünal gibi yavaş bir adamı bize Messi gibi gösteren adamın sağ açıkta işi ne ?

Bank Asyadaki çoğu takımda ilk 18e giremez

nihayetinde genç milli takımın sağ beki

ama en önemli eksiği hızı

sabriden hiçbir şey öğrenmez mi insan

iyi yedek olur bu çocuk barış özbekle beraber

a2 takımının yedeği olur anca.Dünyanın açık ara en kolay çalım yiyen bekidir kendisi.Kadıköydeki fener maçında stochtan yediği çalımı benim 10 yaşındaki kardeşim yemezdi

Geri
Üst Alt